teknikjobb.se

Logo

Serviceinriktad bostadsuthyrare till Stockholmshem

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Serviceinriktad bostadsuthyrare till Stockholmshem

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i bostadsbranschen? Är du även serviceinriktad och brinner för att skapa goda kontakter? I så fall kanske detta är ett uppdrag för dig! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande.

Arbetsbeskrivning

Till Stockholmshem söker vi nu en bostadsuthyrare för ett konsultuppdrag. Uppdraget är med start så snart som möjligt och är tänkt att pågå i 6 månader med chans till förlängning. Rollen som bostadsuthyrare innebär såväl interna som externa kontakter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att innefatta:

  • Handlägga och besluta i uthyrningsärenden från interna kön samt bostadsförmedlingens kö.
  • Handlägga och besluta i ärenden rörande lägenhetsbyten, överlåtelse av hyreskontrakt samt andrahandsuthyrningar.
  • Ge allmän information till hyresgäster och bostadssökande i boende- och hyresjuridiska frågor.
  • Ha samarbets- och informationsansvar gentemot andra enheter/avdelningar inom företaget.
  • Hantera externa kontakter med bland annat bostadsförmedlingen.
  • Delta i olika samarbetsgrupper med andra bostadsföretag samt bostadsförmedlingen.

Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieexamen och tidigare erfarenhet av att arbeta serviceinriktat i bostadsbranschen. Om du tidigare har arbetat som bostadsuthyrare, har erfarenhet av hyresjuridik och har erfarenhet av att arbeta i ett fastighetssystem är det mycket meriterande. Du ska även ha en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska samt ha en god datorvana. Som person är du mycket serviceinriktad, självgående och har inga problem att fatta beslut och driva arbetet framåt. 

Du erbjuds

Ett uppdrag som bostadsuthyrare på Stockholmshems kontor på Hornsgatan i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start så snart som möjligt och är tänkt att pågå i 6 månader med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst. Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Sökord: Bostadsuthyrning, hyresjuridik, fastighetsbranschen, bostadsbranschen, bostadsförmedlare, bostadsförvaltare

 

Dela detta jobb

Logo
Serviceinriktad bostadsuthyrare till Stockholmshem

Jurek Bemanning