teknikjobb.se

Företaget
Topcon Corporation med säte i Tokyo, Japan, är ett internationellt företag med flera verksamhetsgrenar, där oftalmologi/optometriområdet är ett av de mest kända, dvs utveckling och försäljning av utrustning till ögonsjukvård samt optikerverksamheter. Totalt är vi runt 4500 anställda världen över och även noterade på Tokyobörsen. Läs mer på www.topcon-medical.se

Topcon Scandinavia är ett av 75 dotterbolag, fullt ut specialiserat på oftalmologi/optometri och baserat i Mölndal utanför Göteborg. Vår produktmix innehåller ett av världens största urval av precisionsinstrument från en och samma tillverkare, allt från unikt avancerade OCT-lösningar, biometrar, kirurgiska system för kataraktoperationer, lasrar för bakre segmentet till funduskameror, bildbehandlingsprogram, biomikroskop samt våra välutvecklade och uppskattade refraktionsprodukter. Inom flertalet produktgrupper är vi världsledande. Fokus ligger på dialog och att optimera problemlösning tillsammans med våra kunder och det är här du kommer in i bilden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en servicetekniker med start hösten 2021. Tjänsten innebär leverans, installation samt service av våra instrument med kringutrustning, i första hand hos våra kunder inom optikerbranschen. Tjänsten är inledningsvis tidsbegränsad till ett år, med möjlighet till förlängning.

Arbetet innefattar därmed resor inom landet och emellanåt kan då tunga lyft förekomma. Goda kunskaper i engelska är önskvärt. Då vi även har mycket omfattande verksamhet gentemot ögonsjukvården kan även visst arbete inom denna sektor förekomma.

Din profil
Vi erbjuder ett fritt och självständigt jobb där du förväntas vara självgående samtidigt som du kan agera engagerat i det lagarbete det handlar om. Du har adekvat teknisk utbildning bakom dig och gärna några års erfarenhet av liknande arbete. Du är en glad, social och öppen individ med ett utpräglat servicetänkande, där också flexibilitet kommer att vara ett ledord, då tjänsten ibland kan innebära obekväma arbetstider. Din bostadsort bör vara i Göteborgsområdet. Hos oss är tonen dynamisk och lättsam och vi lägger stort fokus på våra medarbetares trivsel.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 031-710 92 00!

Din ansökan, som vi givetvis behandlar helt konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Servicetekniker

Ort
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Dela detta jobb