teknikjobb.se

Logga

Serviceingenjör maskin

Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Serviceingenjör maskin

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och bygger ett av världens modernaste avloppsreningsverk med miljö och hållbarhet i fokus i Henriksdal. Vi söker nu dig som vill vara en del av denna resa och bidra till att göra detta möjligt.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som serviceingenjör ansvarar du för planeringen och utförandet av det dagliga underhållsarbetet på Henriksdals reningsverk och ditt fokus är att se till att jobben flyter på och att åtgärderna utförs enligt plan. Detta säkerställer du genom att hålla en tät dialog med verkstadspersonal och driften på plats. Dagligen så koordinerar du arbetet och kopplar in mekaniker, elektriker och entreprenörer till det dagliga underhållet av reningsverket, men det kan även bli aktuellt att leda större akuta haverier.

Tjänsten passar dig som trivs på en arbetsplats där du får ta stort ansvar samtidigt som du arbetar tätt tillsammans med ett prestigelöst team. Förutom dessa spännande arbetsuppgifter, kompetenta kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som gym på anläggningen, kompetensutveckling och bra flextidsvillkor.

På sikt kan du även komma att ingå i beredskapsorganisationen för avloppsrening

Personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, initiativtagande och kommunikativ med kollegor, chefer och andra enheter. Samarbete med andra inom bolaget och med externa entreprenörer förekommer ofta. Vidare behöver du vara problemlösande och inte rädd för att ställa frågor. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och vill bidra i vårt gränsöverskridande arbete inom bolaget.

Din bakgrund

Du har högskoleutbildning med inriktning mekanik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i underhållssystem/ underhållsplanering. Dokumenterad erfarenhet från processindustri eller motsvarande är meriterande. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du underhållschef Conny Ohlson, på tel 08-522 133 05. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

Din ansökan

Senast den 19 december 2018 vill vi ha din ansökan. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan!

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Dela detta jobb

Logga
Serviceingenjör maskin

Stockholm vatten och avfall