teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Serviceelektriker till Ulricehamn

Företag Midroc
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-10

Ansök nu

Serviceelektriker till Ulricehamn

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Granitor Electro i Ulricehamn fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare?

Vi expanderar i Ulricehamn och söker fler serviceelektriker. Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler medarbetare.

Vi söker dig som har fleråriga kunskaper inom yrket och är ansvarstagande, flexibel, kreativ och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta med kollegor och ha bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

På vår avdelning inom el är vi i dag ca 50 medarbetare. På Filialen i Jönköping har vi även en säkerhetsverksamhet. Vår avdelningschef Niklas Alvarsson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter längre ner i ansökan.

Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat

* Möjlighet till servicebil
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
* Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
* Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal

På Granitor Electro sätter vi våra medarbetare i centrum!

När du kommer till Granitor Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla där karriärvägarna är många. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Dela detta jobb

Logo
Serviceelektriker till Ulricehamn

Midroc