teknikjobb.se

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Beställar- och controlleravdelningen inom Fastighet och service har tre ansvarsområden: service, telefoni och IT. Nu söker vi dig som vill arbeta inom service med uppföljning och utveckling av vår lokalvårds- och vaktmästerientreprenad. Vårt kontor finns inom Akademiska sjukhusets område i nyrenoverade historiska lokaler från 1800-talet. Vi är tillsammans 14 medarbetare.

Ditt uppdrag
I rollen som servicecontroller är du delansvarig för Region Uppsalas upphandlade avtal för lokalvård, vaktmästeri och fönsterputs. I ansvaret ingår både ekonomisk, kvalitativ och operativ uppföljning inom ditt område.

Dina arbetsuppgifter består framför allt av att säkerställa att upphandlad kvalitet levereras. Det innebär bl a att du kommer att vara ute i verksamheten och utföra visuella kontroller och ATP-mätningar. Du kommer även att arbeta med avvikelser i vårt avvikelsehanteringssystem samt ha ett visst ekonomiskt budgetansvar gällande kostnader och intäkter inom Region Uppsala och mot entreprenören. Arbetet sker i tät samverkan med entreprenörer, kunder och kollegor inom Region Uppsala. Du kommer att vara delaktig i framtagande av krav i upphandlingar inom dina specialistområden.

Din kompetens
Vi ser gärna att du har högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren betraktar som likvärdig. God kunskap och erfarenhet av lokalvård och svensk städstandard är ett krav. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom vårdnära service (VNS) så ser vi det som en tillgång.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du är en person med både vilja och förmåga att skapa goda relationer och hittar vägar för samarbete och samsyn. Du utmanas och stimuleras av komplexa verksamheter. Du arbetar strukturerat och målinriktat och har ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Körkort klass B är ett krav då kvalitetskontroller utförs hos våra verksamheter i hela Uppsala län.

Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Tjänsten är tillsvidare på heltid, men provanställning kan bli aktuellt.

Vill du veta mer?
Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Jan Asklöf 018-611 98 80. Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel 018- 611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Här kan du se exempel på vad mer vi gör inom Fastighet och serviceRegion Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Referensnr LSU33/2019
Sista ansökan 2019-11-17
Förvaltning Fastighet och service
Arbetsplats Akademiska sjukhuset, ing 13

Servicecontroller

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb