teknikjobb.se

Service-/ ventilationstekniker

Ansök nu

Service-/ ventilationstekniker

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2019 cirka 2.1 miljarder euro och har omkring 16.000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.  
 
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. 

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats. 


Service-/ventilationstekniker till multitekniska enheten i Malmö 

Är du en lagspelare som brinner för att lära dig ny teknik och har en serviceteknisk bakgrund med erfarenhet från ventilationssidan? Då kan du vara rätt person för Caverions multitekniska enhet i Malmö. Caverion står inför en spännande tillväxt och just nu söker de en trevlig och engagerad lagkamrat. Enheten består idag av ca. 20 medarbetare och har nyligen fått en utmärkelse för bästa medarbetartrivsel i hela Sverige.

Om tjänsten 
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet och kompetens inom ventilation och som trivs med att arbeta nära kunniga kollegor inom olika expertområden. Du kommer att få arbeta med spännande och utvecklande uppdrag hos ett antal av våra kunder, bland annat inom läkemedelsindustrin. Du kommer att ha en viktig roll i teamet och blir därför en viktig lagspelare internt och gentemot våra kunder. 

Som servicetekniker med inriktning mot ventilation arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av luftmätningar och återrapportering. 

Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp som präglas av härlig teamkänsla, bra samarbete och ett gott ledarskap. Tillsammans har enheten lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla och VS. Kollegorna arbetar tillsammans över gränserna med tillsyn och skötsel, felanmälan, planerat underhåll och fastighetsdrift. 

Arbetet är självständigt och engagerande och innefattar stora kontaktytor, både internt och externt.  

Caverions egen utbildningsakademi ger dig stora möjligheter till kompetensutveckling och för den som vill finns goda möjligheter till karriärutveckling inom företaget. 

Din profil 
Då rollen innefattar olika typer av tekniska moment letar vi efter en person med följande kvalifikationer: 

  • Teknisk utbildning ex. VVS och fastighetsprogrammet eller annan relevant yrkesinriktad utbildning. 

  • Kunskap och utbildning inom injustering av ventilationsanläggningar. 

  • Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter. 

  • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter. 

  • Meriterande: Kunskaper inom styr & regler, ventilation och OVK samt att kunna läsa ritningar. 

  • Meriterade: Vana av luftmätningar samt digital återrapportering. 

  • B-körkort. 

Vem är du? 
Vi ser att du har ett stort tekniskt intresse, att du håller dig uppdaterad vad gäller ny teknik och att du vill fortsätta utvecklas i din roll. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som person är du en kreativ problemlösare och du tycker om att bidra till en trevlig arbetsmiljö och kommer gärna med initiativ till nya idéer. Du är ansvarstagande och servicetänkande både mot kunder och kollegor. 

Vad Caverion erbjuder dig
Du erbjuds ett flexibelt och utvecklande arbete i ett härligt team. Du har goda utvecklingsmöjligheter internt, frihet under ansvar samt en konkurrenskraftig lön och övriga löneförmåner. Du har även unika möjligheter till vidareutbildning genom den interna utbildningsakademien. 

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som service-/ventilationstekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Lindkvist på linda.lindkvist@fasticon.se eller 070-635 25 49. 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 30 september 2021. 

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

Dela detta jobb

Service-/ ventilationstekniker

Fasticon AB