teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Beskrivning

Tjänsten är för dig som vill arbeta med specialiserad och avancerad ventilation i miljöer med särskilda krav, såsom laboratorier, operationssalar, renrum m.m.

Som servicetekniker hos Labkontroll får du en spännande och utvecklande roll inom teknik med kundansvar. Du kommer att få både intern och extern utbildning för att kunna utföra arbetet professionellt. Tjänstebil och all den utrustning som krävs för det dagliga arbetet ingår i tjänsten.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med helhetsfunktioner inom skyddsventilation. Skyddsventilation används i miljöer med särskilda krav såsom laboratorier, operationssalar, renrum m.m. Arbetet innefattar t.ex. mätning, service, felsökning och reparation av styrsystem, inredning och produkter. Du arbetar självständigt och aktivt med dina kunder för att planera och genomföra både nya och befintliga uppdrag.

Vi arbetar både självständigt och i team och hjälps åt med det som behövs på alla olika plan som, utförande, projektering, konstruktion, inköp, m.m.

Tjänsten utgår från Göteborg och innebär vissa resor med övernattning.

Vad vi söker

Vi söker dig som vill växa och utvecklas i rollen som servicetekniker och på sikt bli specialist inom skyddsventilation. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och under eget ansvar. Du kommer att på egen hand utveckla både uppdrag och kundrelationer samtidigt som du har fullt stöd från både kollegor och företagsledning.

• Du har några års erfarenhet av arbete som servicetekniker eller liknande

• Teknisk utbildning och kunskap av styr/el-arbeten

• God datorvana

• B-körkort

• Det är meriterande om du har erfarenhet av skyddsventilation

Tjänsten är på heltid.

För mer information

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Robert Jorfors på 031-761 46 32.

Välkommen med din ansökan urval sker löpande!

Om Labkontroll Labkontroll grundades 2002, under de första åren arbetade vi i första hand lokalt i Göteborgsregionen men har under senare år utvecklat verksamheten och arbetar delvis i hela landet. De tjänster som vi erbjuder är både nyinstallationer, ombyggnationer, uppdateringar och löpande kontroller av skyddsventilerade arbetsplatser, rena zoner och miljöer där renhet krävs för produktskydd. Bland våra kunder finns universitet, sjukhus, industrier och fastighetsägare över hela landet. Vi arbetar alltid efter gällande standarder och är certifierade enligt CTCB-I.

 

 

 

 

logo

Tekniker inom skyddsventilation och renrum.

Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Dela detta jobb