teknikjobb.se

Logo

SERVICE SPECIALIST - ARBETSMILJÖ Stockholm

Ansök nu

SERVICE SPECIALIST - ARBETSMILJÖ Stockholm

Vad söker vi?

Vi söker efter en ny kollega som brinner för kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö (KMA) till division Stockholm.

Vilka är Hilti?

Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss. Vi tillhandahåller marknadsledande verktyg, tekniska produkter, mjukvara och tjänster för den globala byggsektorn. Vi är stolta över vårt företag, med 75-årig historia, och ett världskänt renommé för banbrytande produkter och exceptionell service. Med mer än 28.000 medarbetare i över 120 länder är vi en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär.

Vi jobbar kontinuerligt med att leva våra värderingar i vardagen och att utveckla vår starka kultur. En nyckel i detta arbete är mångfald, där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Vi ser därför gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst. Hos oss är mångfald och en inkluderande kultur något som vi jobbar hårt med varje dag, läs gärna mer om vårt mångfalds- och inkluderingsarbete på länken: https://careers.hilti.se/sv-se/om-oss/mangfald-inkludering

Vad innebär rollen?

I rollen som Service Specialist har du det yttersta ansvaret för:
- Att agera taktiskt och strategiskt bollplank till divisionsledningen samt interna certifierade tränare i arbetsmiljörelaterade frågor.
- Att vara länken mellan Hilti och de största aktörerna i byggbranschen i arbetsmiljörelaterade frågor kopplade till våra produkter och tjänster.
- Att leverera Hiltis arbetsmiljöutbildningar till fokuskunder vid större utbildningsaffärer (hälso- och säkerhets-, kvartsdamms-, vibrations-, kemikalie-, motorkapsutbildning m.fl.)
- Att bearbeta utvalda fokuskunder inom områden för arbetsmiljö som Hilti är verksamma eller relateras till.
- Funktionell kompetensutveckling av nya och befintliga säljare och regionchefer.
- Att initiera långsiktiga kundrelationer och partnerskap med ledande byggaktörer på marknaden.
- Att driva och äga processen från prospektering och införsäljning till leverans.

Du är bosatt i Stockholm med omnejd och rapporterar till säljdirektör. I tjänsten ingår förmånsbil.

Mer information om Hiltis utbildningar finner du på: https://www.hilti.se/content/hilti/E1/SE/sv/services/trainings-and-advic...

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll vilket bland annat inkluderar utomordentlig utbildning, egen förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team samt har ett nära samarbete med andra avdelningar i organisationen. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat och kan i gengäld erbjuda goda möjligheter till utveckling såväl nationellt som internationellt.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt blandning av människor ocherfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga,oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept medfriskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

  • Har gedigen erfarenhet inom arbetsmiljöområdet (KMA), gärna hos en av de större byggaktörerna på marknaden.
  • Har god förmåga och erfarenhet av att utveckla långsiktiga kundrelationer.
  • Har god förmåga att analysera, strukturera, prioritera och lösa problem.
  • Har en hög kommunikativ förmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.
  • Har god social kompetens och förmåga att förmedla ett budskap.
  • Har ledarskapsförmåga att driva resultat genom andra.
  • Delar våra grundvärderingar mod, teamwork, integritet och engagemang.

Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Smith, Sales Director, på +46 725119071.

Dela detta jobb

Logo
SERVICE SPECIALIST - ARBETSMILJÖ Stockholm

Hilti Svenska AB