teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SERVICE ENGINEER

Ansök nu

SERVICE ENGINEER

Serviceavdelningen fortsätter att växa på BRUKS och vi behöver nu en ny Servicetekniker. Vi behöver dig!  Du kommer att ingå i vårt serviceteam och ha hand om serviceuppdrag från våra kunder på våra mobila skogsmaskiner. Vi arbetar med våra kunder främst inom Sverige men våra maskiner finns på många ställen i övriga världen också.

JOBBET

Som servicetekniker tillhandahåller du våra kunder serviceinspektioner, reparationer, förebyggande underhåll och utbildning på maskinen i samband med leverans.

Följande uppgifter ingår bland annat: 

  • Supporta kunder vid felsökning

  • Felsökning av elutrustning

  • Felsökning av hydraulikutrustning

  • Reservdelsförsäljning

  • Ritningsläsning

  • Lagermontering

  • Utbildning av förare i samband med produktleverans

  • Uppföljning av leveranser

  • Problemlösning i fält

KVALIFIKATIONER

Du har för vana att mekaniskt arbeta på maskiner - helst skogsmaskiner och har en teknisk bakgrund från gymnasiet. Du kan enkelt kommunicera med kunder som behöver support på sin maskin. Du bör ha god kunskap om att läsa ritningar och vara lösningsorienterad.

Körkort krävs. Datorvana, ansvarsfull och kundorienterad och du får inte vara rädd för att hugga in om det behövs. Du har antagligen erfarenhet av att arbeta med mobila maskiner och har lika lätt för att kommunicera med kollegor som kunder. Kunskap och erfarenhet från teknisk support är en fördel.

Du har en egen drivkraft och kan arbeta mot uppsatta mål. Du blir en representant för vårt företag och varumärke samtidigt som du tar ansvar för relationen med kunden. Som person är du strukturerad, affärsmässig, lyhörd och kan hantera stress. Engelska är ett krav i både tal och skrift.

VI ERBJUDER DIG

En möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat – träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, yoga, snöskoterkörning, bilar, skidåkning och då både utför som längd (vi har några som kör Vasaloppet) och en hel massa annat. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet med placering på vårt kontor i Arbrå, Hälsingland.

KONTAKT/ANSÖKAN

Ansök snarast, dock senast den 30 november, 2021 då vi arbetar med löpande urval.  Skicka din intresseanmälan märkt ”Servicetekniker Mobila Flishuggar” till Mia Olsson, mia.olsson@bruks-siwertell.com

För mer information om tjänsten, kontakta Urban Persson, Eftermarknad- och servicechef på telefon 070-3704296.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

SERVICE ENGINEER

Bruks Siwertell