teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Service-Elektriker

Ort
Utgår

2021-12-19

Ansök nu

Service-Elektriker

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på https://bahusia.se 

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna innebär att utföra service, underhåll, felsökning och installationer ute hos kund, både på företag samt hos privatpersoner. Du kommer arbeta både i team och självständigt. I arbetet kommer du även vara ansvarig över olika uppdrag och kunder, något som innebär mycket kundkontakt och därmed finns stora krav på kvalitet- och serviceinriktat arbete.

I bolaget finns flera olika avdelningar inom el och teknikinstallationer så möjligheter att utvecklas i och variera arbetet är stora.

Din erfarenhet

Vi tror att du minst behöver ett par års erfarenhet av att arbetat som elektriker för att klara av arbetet och det ansvar som rollen innebär. Gärna med en bred erfarenhet inom yrket såsom att ha arbetat med service, installation, felsökning och reparation. Vidare ser vi att du tidigare arbetat med kundbemötande i någon form och att du trivs med att sätta kunden i fokus och leverera goda resultat.

Krav är att du har B-körkort, talar och skriver svenska obehindrat samt erhåller ECY-certifikat.

Din personlighet

För att lyckas i rollen som Service-Elektriker har du god social kompetens, är noggrann, positiv och serviceinriktad. Som person är du också förtroendeingivande och relationsskapande. Du behöver även ha en god förmåga att lösa uppkomna problem samtidigt som du behöver vara flexibel, strukturerad och besitta förmågan att kunna ha många bollar i luften samtidigt.

Företaget erbjuder

  • Kollektivavtal, fri telefon, friskvårdsbidrag, utbildningar, möjlighet till förmånsbil, regelbundna hälsokontroller och mycket mer.

  • Stora utvecklingsmöjligheter då företaget har flera olika avdelningar som levererar olika integrerade helhetstjänster för fastigheter.

  • Möjligheten att arbeta i ett företag som är ISO-certifierat inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Service-Elektriker

Bahusia Personalförmedling AB