teknikjobb.se

Service-/Arbetsledare till Global Infrateknik AB

Ort
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Service-/Arbetsledare till Global Infrateknik AB

Kundlogotyp

Global Infrateknik (GITAB) startades 2013 och har haft en kraftig tillväxt sedan starten och att i år bli utsedda till DI Gasell 2018 är ett bevis på att vi är på rätt väg. I vår fortsatta expansion söker vi nu en driven Service-/Arbetsledare för VS.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Service-/Arbetsledare på GITAB arbetar du med att planera, samordna och fördela de dagliga arbetsuppgifterna och insatserna i teamet. Du får fullt personalansvar för en grupp på 10 tekniker där även uppgifter som utvecklingssamtal och lönesättning ingår. Du utgör ett direkt stöd till gruppen i att lösa de dagliga arbetsuppgifterna och uppkomna händelser.  

Som Service-/Arbetsledare ansvarar du för att bidra med förslag och idéer till vidare utveckling i verksamheten. Du har nära samarbete med och rapporterar till Platschef.

Vad du förmodligen har gjort tidigare…
För att vara framgångsrik i denna roll så tror vi att du har några års erfarenhet av koordinerande roller, gärna projektledare från likartad bransch. Har du haft personalansvar tidigare är det meriterande. Du har erfarenhet från snabbväxande och personalintensiv verksamhet och vet att du trivs i den miljön.

För att trivas i rollen som Service-/Arbetsledare måste du ha en gedigen servicekänsla och att du är utåtriktad och kommunikativ. I dina tidigare roller har du fått bekräftat att du trivs att jobba självständigt där eget driv är en förutsättning och värdesätts. Du har förmåga att strukturera och koordinera arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Att bygga långsiktiga och goda relationer med medarbetare, ledning och kunder är naturligt för dig. Har du dessutom erfarenhet från VVS-branschen är det en merit.

Placeringsort: Västerås 

Vad vi kan erbjuda:
Vi erbjuder en utmanande nyckelroll i tillväxtföretag med korta, snabba beslutsvägar där du har stor chans att påverka den fortsatta utvecklingen. 

Företaget består idag av ca 70 medarbetare på tre orter, Västerås, Fagersta och Ludvika. Vi utför arbeten kring hela Mälardalen, Uppsala samt Stockholm med huvudsaklig inriktning mot mindre entreprenader, service- och underhåll. GITAB fortsätter att expandera och därför söker vi en ny kollega som vill välkomna morgondagen tillsammans med oss! Läs gärna mer här www.git-ab.se

Låter detta intressant för dig? 
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan snarast, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Malin Brygg hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen! 

Dela detta jobb

Service-/Arbetsledare till Global Infrateknik AB

Norén & Lindholm