teknikjobb.se

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Företaget
Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå är ett specialistbolag med syftet att hjälpa kunder förverkliga sina teknikdrömmar. Våra huvudområden är VS, energi och kyla, och här har våra ingenjörer stöttat organisationer sedan starten 1968.

Vårt mål är att ta in ambitiösa och duktiga ingenjörer som har viljan att utvecklas och sätta sina kunskaper på prov. Trivs du i stora, lugna bolag är vi inte rätt arbetsplats för dig. Men är du sugen på att jobba i ett entreprenöriellt familjebolag med en modern attityd är du varmt välkommen att söka dig till oss.

Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå är i dagsläget i en expansionsfas. Börjar du arbeta hos oss kommer du därmed få vara med och påverka resan framöver och hjälpa oss sätta prägeln på nästa generations konsultverksamhet.

Rollen
I rollen som senior VS-ingenjör kommer du välkomnas in i ett snabbfotat familjebolag med utgångspunkt i Göteborg. Du kommer omgående hantera egna projekt, vilka kan sträcka sig från komplexa badhusinstallationer till specialbyggda industrilösningar. Hos oss sätter bara din egen kompetensnivå och ambition stopp för vilka projekt du får jobba med.

I vårt Göteborgskontor kommer du att sitta i tvärsnittet av ventilationsingenjörer, vattenrenare, arkitekter och miljökonsulter. Här är det viktigt att du trivs i en hektisk miljö där plötsliga projektförfrågningar kan dyka upp med kort förvarning.

Våra främsta mål att du ska trivas på arbetsplatsen, utvecklas och kunna axla mer och mer avancerade projekt. Därför är det viktigt för oss att du själv har en tydlig bild av vart du vill nå i din karriär och vilka färdigheter du vill utveckla.

Ansvarsområde
Som senior VS-ingenjör kommer du ha direktkontakt med kunder och externa projektmedlemmar, och det är därför viktigt att du känner dig bekväm i en drivande och social roll. Det är också viktigt att du tycker om att leda de juniora medarbetare som kommer att stödja upp dig i dina projekt.

Den aktiva roll du får ger dig en direkt påverkan över kvalitén på det som byggs i Sverige framöver. Dina lösningar och systemdesigner kan vara skillnaden mellan en medioker och en fantastisk anläggning. Kanske är det du som hittar nästa generations energilösning och hjälper landet att nå energimålen för 2050. Det är i alla fall ambitionen vi har för dig.

Kvalifikationer
För att söka tjänsten som senior VS-ingenjör behöver du ha följande kvalifikationer:

· Flytande svenska och engelska

· Vana av att arbeta i CAD och Office-programmen

· 5 års erfarenhet av projekterande VS-arbete

· B-körkort

· Relevant eftergymnasial utbildning

Meriterande kvalifikationer är:

· Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kyla och/eller sprinkler

· Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med badhus och/eller industriapplikationer

· Intresse av idrott, så som ishockey, konståkning eller simning

Om anställningen
· Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Senior VS-ingenjör

Ansök nu

Dela detta jobb