teknikjobb.se

Senior Supply Chain Manager till Modis!

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-07-11

Ansök nu

Senior Supply Chain Manager till Modis!

På Modis söker vi ständigt efter kandidater som är vassa inom Supply Chain.

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att utveckla, planera och implementera SCM-strategi (Supply Chain Management) fokuserad på att optimera kostnader, kvalitet, leverans och tillförlitlighet hos leverantörer och levererade produkter för en tilldelad kategori eller grupp av kategorier. Se till utförande i enlighet med instruktioner och procedurer för företag, SCM och Supply Base Management. Utnyttja CIPS-processen för kontinuerlig förbättringsprocess, implementerar effektiva inköpsstrategier i linje med affärsstrategin som säkerställer att leveransbasen / leverantörerna har förmåga och kapacitet att uppfylla nuvarande och framtida affärsbehov. Se till att alla berörda parter förstår strategier och genomför processer i enlighet därmed. Du kan tillhöra ett tvärfunktionellt team vilket innebär att du har kontaktytor både på andra avdelningar men även utanför företagen.

Vem är du som person?

Om du gillar teknik och är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss! Vi söker dig som har lång erfarenhet av förhandling och upphandling. Du ska ha god teknisk förståelse, önskvärt är erfarenhet inom HVDC och kylsystem kopplat till ventiler men inget krav.

Vi fäster även stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är framåt och har god kommunikationsförmåga. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är ett krav. Du är nyfiken, driven och initiativtagande med fokus på problemlösning och när det kommer till detaljer är du mycket noggrann. Då du kommer att arbeta som konsult ser vi att du är professionell i ditt bemötande såväl internt som externt, en Modis-ambassadör helt enkelt.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt ringer eller kontaktar oss.

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Gustav Tenerz 073-68 47 007, Gustav.Tenerz@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Senior Supply Chain Manager till Modis!

Modis Sweden AB