teknikjobb.se

testing företagslogga

Senior Rörkonstruktör

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-12-29

Ansök nu

Senior Rörkonstruktör

Om jobbet

ÅFs Affärsområde Food & Pharma har en huvudinriktning mot livs- och läkemedelsindustrin i Skandinavien. Affärsområdet har idag ca 320 medarbetare vilket gör oss till en av Skandinaviens ledande aktör inom detta segment. Vi har kontor i Sverige, Norge och Danmark. Affärsområdet kännetecknas av lång branscherfarenhet och kompetens inom projektledning, processdesign och automation. ÅF Food & Pharma tillhör en av marknadens oberoende ledare inom sitt område och fortsätter att expandera mot nya marknader internationellt.Marknadsområde Väst/Göteborg/Norge är en del av affärsområde Food & Pharma. Du kommer tillhöra en av våra processgrupper som tillsammans med grupper för automation samt QA/Validering utgör marknadsområdet. Grupperna samverkar i våra leveranser och i dagsläget är vi totalt ca 50 medarbetare i Göteborg. Våra projekt och uppdrag är främst i västra Sverige och Norge men vi har ett tätt samarbete över regiongränserna som ger gemensamma projekt i hela Sverige och internationellt. Vi erbjuder en plats i ett team som har hög kompetens, högt i tak, ett starkt driv och som arbetar mot mål och visioner som sträcker sig bortom "horisonten".

Du kommer att ingå i gruppen Food & Pharma Project i Göteborg och vara delaktig i projektleveranser av processanläggningar inom livs- och läkemedelstillverkning.

Som senior konstruktör (Senior Piping Engineer) är du delaktig i hela vår leverans gällande processdesign och konstruktion. Leveranserna omfattar att ta fram den processtekniska lösningen och funktionen, välja komponenter och material, rita flödesscheman, ta fram komponent- och rörlista, utarbeta kravspecifikationer på utrustningar, 3D modellera och ta fram tillverknings och installations underlag.  

Vana av att leda och planera mindre uppdrag samt kunskap kring hygienisk anläggningsdesign från läkemedel och livsmedel är en merit.

Vi arbetar i enlighet med vår väl etablerade projektmodell och kvalitetssystem där vi har genomarbetade rutiner, instruktioner och mallar för våra projektgenomföranden. Gruppen arbetar tillsammans på vårt projektkontor i Göteborg men rollen kräver till viss del resor till kunder och leverantörer. Rollen som senior betyder att kunna leda juniora konstruktörer och dela med sig av erfarenheter och tekniska kunskaper. En nyckelfaktor för att lyckas i den här rollen är en drivkraft för att arbeta fram den bästa tekniska lösningen för de största livs- och läkemedelstillverkarna i Norden.

Vem är du?

Du kommer antagligen från teknikkonsultbranschen eller från tillverkande industri inom livs- och/eller läkemedelsbranschen. Du har erfarenhet av att arbeta i grupp, leda projekt och en god förmåga att kommunicera. Utöver din tekniska kompetens har du personliga egenskaper som krävs i projekt; Lyhörd, tydlig, engagerad och motiverad att leverera det bästa för projektet och kunden. Du bör även uppfylla följande krav:-Ingenjörsexamen så som Högskoleingenjör eller Civilingenjör eller liknande. (eller motsvarande arbetslivserfarenhet)-Minst 5-10 års erfarenhet av projektledning inom multidisciplinära projekt.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara med och utveckla ÅF och ÅF´s kunder för en hållbar framtid. Vi erbjuder ett heltäckande förmånspaket och vi har självklart kollektivavtal. Inom ÅF har vi även Club ÅF som ger våra medarbetare möjlighet att medverka på resor, kulturevenemang och sportevent mm. Vi söker dig som är modig, hängiven och en god lagspelare!


*ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Björn Andolf

Sektionschef

bjorn.andolf@afconsult.com

+4610-5053145 

Ellinor Danielsson

Rekryteringspartner

ellinor.danielsson@afconsult.com

+4610-505 17 74

 

Dela detta jobb

testing företagslogga
Senior Rörkonstruktör

ÅF