teknikjobb.se

logga

Senior Projektledare transformationsprojekt, Solna

Ansök nu

Senior Projektledare transformationsprojekt, Solna

 logo

Vill du arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö på en av nordens största arbetsplatser? Har du vana av att ha lett omfattande projekt i stora organisationer och vill driva komplexa transformationsprojekt? Då kanske du är den vi söker!

Bli en del av vårt team
Som Senior Projektledare tillhör du enheten Strategi & Compliance och rapporterar till Chef Strategiska Projekt. Vi arbetar med strategiskt viktiga projekt inom Postnord. Här får du en chans att vara med på vår förändringsresa och skapa framtidens Postnord. PostNords ABC-ledarskap är vår ledstjärna; Accountable, Brave and Committed.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att driva omfattande, strategiskt viktiga projekt genom hela projektlivscykeln, från projektstart till slutleverans och utvärdering. Vidare kommer du genomföra utrednings- och analysarbete i förstudiefasen till potentiella projekt, och planera och säkerställa resurssäkring. Tillsammans med teamet bidrar du även till utveckling av projektstyrning inom Strategi & Compliance.

Vi söker dig med
För att vara rätt person för denna tjänst vill vi att du har en akademisk examen inom ekonomi, logistik, IT eller ingenjörsvetenskap. Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av att driva omfattande verksamhetsöverskridande och komplexa projekt i stora matrisorganisationer. Vidare ser vi att du behärskar olika projektledningsmetodiker och dess tillämpning. Som person är du analytisk och har en förmåga att snabbt förstå komplexa problem och sammanhang. Din förmåga att omsätta upplevda behov och problem till funktionella mål, planer och aktiviteter är god, och du leder och samverkar på ett tydligt och sakligt sätt. Du skapar engagemang och goda relationer på alla nivåer i organisationen. Din kunskap i svenska och engelska är mycket god, både i tal och skrift och du har hög vana att formulera beslutsunderlag. Dina kunskaper i Office-paketet är avancerade.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder dig

  • Arbeta i en nordisk och dynamisk miljö

  • Friskvårdsbidrag & tillgång till kontorets gym och simhall

  • Personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNord Plus

  • Goda tjänstepensionsvillkor

  • Goda utvecklingsmöjligheter

Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.com

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells. Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta Therese Rocafort Svensson på 08-7362877 eller Sophie Karlsson på 08-4523337. Urval ske löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Senior Projektledare transformationsprojekt, Solna

Jefferson Wells