teknikjobb.se

logga

Senior projektledare till tillverkande företag i Västerås

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Senior projektledare till tillverkande företag i Västerås

ValueOne söker en senior projektledare som ska ha helhetsansvar för kundrelationer och leverans av komplexa tekniska system till vår kund inom tillverkande industri i Västerås. Uppdraget ska tillsättas snarast och är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6-9 månader med avsikt att tillsvidareanställa.

Om rollen
Rollen innebär att du kommer att ha det kommersiella ansvaret för kundleveransprojekt gällande en eller flera av företagets produkter. Du förväntas leverera enligt uppsatta avtalsvillkor och ansvara för att leverans sker i enlighet med budget och tidplan och till rätt kvalitet. Arbetet bedrivs i nära samarbete med projektinköpare samt berörda parter inom teknik-, kvalitet- och ekonomifunktionerna på företaget.

Som projektledare ansvarar du för igångsättandet av alla projekt samt samtliga kundkontakter och kundmöten under genomförandefasen. Du är även ansvarig för all risk- och förändringshantering i projektet. Du rapportera till chefen för Project Management.

Vidare ska du:

  • Säkerställa intern samordning av produktleveransen, liksom kontraktsspecifika lösningar, genom att kommunicera omfattningen till alla berörda linjefunktioner.

  • Stämma av och kommunicera de avtalsmässiga kraven i beställningen. 

  • Sätta milstolpar för leveranser så att de överensstämmer med uppsatta mål och kundens förväntningar.  

  • Definiera kostnadsprognos och följa upp kostnader för projektet

  • Övervaka att orderutförande utförs i enlighet med företagets fastställda processer. 

  • Planera installationen och idrifttagningen med stöd från fältserviceorganisationen.

Erfarenhet och kompetens
För att du ska bli aktuell för rollen ser vi helst att du har en högskoleutbildning inom maskin, elektronik eller liknande. Rollen kräver minst fem års erfarenhet av avancerad projektledning av kundprojekt på internationell nivå samt goda kommersiella kunskaper. Likaså är erfarenhet från verkstads- eller processindustri önskvärt. Du är resultatorienterad, driven och professionell i din framtoning och har ett stort tekniskt intresse.

Ansökan
Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Senior projektledare till tillverkande företag i Västerås

ValueOne AB