teknikjobb.se

Senior projektledare energiproduktion

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-07

Ansök nu

Senior projektledare energiproduktion

Vill du vara med och sätta Göteborg på kartan som den mest hållbara staden? I en tid av expansiv stadsutveckling behöver vi stärka upp vårt team ytterligare med dig som brinner för att leda projekt.

Som projektledare har du ett helhetsansvar från förstudie och projektering, till avslut och överlämning till driftorganisationen. Hos oss får du möjlighet att växa och vi kan erbjuda både varierande och utvecklande projekt inom fjärrvärme, fjärrkyla, vind, sol och biogas. För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att hantera snabba förändringar. Du arbetar strukturerat och ser möjligheter där andra ser hinder. Du är driven och affärsmässig i alla dina kontakter och vet att kommunikation och samarbete är vitala byggstenar för att uppnå goda långsiktiga resultat. Projekten styr du mot tydligt uppsatta mål och du har fokus på att funktion & kvalitet uppnås, att tidsramar hålls och att kostnaden blir inom budget. För att säkerställa kvalitet utgår arbetet från Göteborg Energis projektmodell och vår tekniska standard.

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda projekt där du haft ansvar för planering, upphandling och genomförande. Din bakgrund är inom energi, industri, offshore eller anläggning. Som person är du trygg med att fatta beslut och föreslå förbättringar. Då arbetet innebär att samverka med såväl externa som interna parter, söker vi dig som är en skicklig problemlösare och god kommunikatör. Du är lyhörd för din omgivning och brinner för att driva projekt. Vi tror att du delar vår passion för att skapa hållbara energilösningar och att du har en teknisk bakgrund med examen som högskoleingenjör eller civilingenjör. Alternativt besitter du annan kompetens som bedöms lika värdefull. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift. För att du på ett smidigt sätt skall kunna besöka våra olika produktionsanläggningar behöver du ha B-körkort.

Vårt team består av professionella projektledare med bakgrund inom minst en teknisk disciplin t.ex. process, automation, el, instrument, bygg/anläggning eller mekanik. Detta gör att vi tillsammans har kompetens för att alla typer av produktionsrelaterade projekt. Chef för enheten är Marcus Andersson som själv har flerårig erfarenhet av att jobba som projektledare. Marcus - varför ska man söka?

- Vill driva större projekt och direkt påverka resan att ta Göteborg mot en hållbar och fossilfri framtid, då är det här du ska vara.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en   spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Verkar det intressant? Välkommen med din ansökan! Vi kommer att läsa ansökningar löpande och ser gärna att du söker så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2019-07-07

Kontaktpersoner
Marcus Andersson, enhetschef
tfn: 031-626354
mob: 0725-363579

SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Göteborg Energi

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! 

Dela detta jobb

Senior projektledare energiproduktion

Göteborg Energi