teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Product Design Engineer

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Senior Product Design Engineer

Product Manager/Design Engineer Flash Drying and Baling

Sundsvall, Sverige

Vi befinner oss i en expansiv fas med ett nytt växande teknikområde och behöver därmed utöka vårt nuvarande Produkt/konstruktionsteam.  Konstruktionsavdelningen är där våra produkter skapas och föds och där produktansvaret finns.

Om tjänsten

Vi söker just nu en innovativ konstruktör/utvecklingsingenjör till vårt Produktteam. I rollen som konstruktör kommer du att vara en del av både stora och små konstruktionsprojekt både internt och externt till våra kunder runt om i världen. Efter ett tag när du har kommit in i jobbet med maskinerna så erbjuds du en Produktägare roll.  Produktägande är ett naturligt steg hos oss där vi jobbar tillsammans i Team och stöttar och hjälper varandra för att öka våra produkters konkurrenskraft och utvecklar våra produkter tillsammans med El/Automation samt Process och Anläggningskonstruktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civil- högskoleingenjör. Du har jobbat minst några år och har ett stort driv och teknikintresse, du vill utvecklas och växa in i rollen som konstruktör/produktutvecklare i ett positivt och lättsamt team. Produktägandet är en roll som innehåller produktutveckling och konstruktion med intressant ny teknik där innovativa och kreativa idéer ska födas och utmynna i en ny eller uppdaterad produkt.

Har du erfarenheter inom Process och automation ser vi det som meriterande. Kunskaper inom 3D CAD, Solid Works och hela Office paket ser vi som ett krav.

Då vi har nära samarbete med konsulter på olika platser i världen är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder

Ett härligt gäng av arbetskamrater som är motiverad, innovativa och drivna. Vi arbetar i olika teamkonstellationer både inom och utanför gruppen, då nätverkan är viktigt för att lyckas i rollen ser vi gärna att du trivs att arbeta med kollegor inom olika områden. I den här rollen har du världen som arbetsfält så resor förekommer i arbetet.

Övrig information

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 1 september 2022.

För mer information gällande tjänsten vänligen kontakta Leif Ödmark, Manager, Product Management and R&D 060-165732

För mer information gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta Beatrice Lampinen, HR-Generalist 060-165088

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 18,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customer's performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork. Join the team! www.valmet.com/careers

 

Dela detta jobb

Senior Product Design Engineer

Valmet AB