teknikjobb.se

Är du en engagerad senior processingenjör som lockas av att få jobba med miljövänlig teknologi i ett marknadsledande företag? På MEGTEC Systems får du möjlighet att vara med och utveckla framtidens teknik!

Dürr MEGTEC är en ledande global leverantör av industriell miljöteknisk utrustning och den svenska delen, MEGTEC Systems AB, erbjuder energioptimal reningsutrustning - för industriella utsläpp. I utbudet finns en rad olika teknologier som el- och textilfilter, skrubbrar, samt katalytiska- och oxiderande system.
 

Rollen
Som processingenjör jobbar du i kundspecifika projekt med ansvar för att MEGTEC tekniskt och säkerhetsmässigt levererar rätt typ av system. Praktiskt innebär det att du som expert stöttar i faserna för försäljning, projektering, installation, i drifttagning och eftermarknad.

Som processingenjör kommer du bland annat att ansvara för den processtekniska designen som till exempel:
- dimensionering av energi- och miljöteknisk utrustning
- utföra riskbedömningar
- göra kostnadsberäkningar
- materialval för att välja rätt systemlösningar för kunderna

Då MEGTEC Systems har en egenutvecklad produkt som är viktig inom sitt segment ingår det även i arbetsuppgiften att utveckla och förbättra denna.

I tjänsten ingår 20-30 resdagar per år. Det betyder att du kommer få möjligheten att möta människor i koncernen med många spännande kontakter.
 

Din profil
Vi söker efter dig som är en etablerad processingenjör. Du har ett strukturerat arbetssätt och förmågan att arbeta i flera projekt samtidigt. Du är engagerad i det du gör och du trivs att ingå i ett lag med gemensamma mål. Som person är du affärsmässig, flexibel, förtroendeingivande och har lätt för att skapa kontakt med kunder, leverantörer och andra experter.

För att lyckas i rollen som processingenjör ser vi att du som söker har följande kvalifikationer:
- civilingenjör eller motsvarande inom kemiteknik med inriktning på processteknik/energiteknik
- gedigen erfarenhet som processingenjör där industriella utrustningsleveranser är meriterande
- god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- B-körkort
 

Bra att veta!
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Detta är en direktrekrytering där du anställs av MEGTEC Systems AB
 

Intresserad?
Är du Processingenjören vi söker? Skicka in din ansökan så snart som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna tjänst har MEGTEC valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Hanie Jadidi, 0708-58 55 10 eller Eva Mellquist, 0708-58 23 86.

Logga

SENIOR PROCESSINGENJÖR TILL DÜRR MEGTEC!

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb