teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Senior Mätningsingenjör / Uppdragsledare till Umeå

Företag Mitta AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Senior Mätningsingenjör / Uppdragsledare till Umeå

Noggrann och exakt position är idag viktigt i de flesta byggprojekt, oavsett vad som byggs eller projekteras. Eftersom vi behärskar flera olika former av utrustning och programvaror har vi möjlighet att vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Det går bra för oss, nu växlar vi upp, vi har stor efterfrågan på mätningsingenjörer i Västerbotten. Vi behöver därför utöka vår verksamhet med fler seniora mätningsingenjörer.

Som senior mätningsingenjör hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och ta mer ansvar i din yrkesroll.  Vi har varierande och spännande uppdrag inom alla delar av samhällsbyggnadsprocessen för såväl offentliga som privata kunder. Uppdragen kan innefatta både mätning ute i projekt, likväl som att agera mätteknisk specialist och beställarstöd. I den här rollen förväntas du nyttja ditt nätverk av kundkontakter för nya intressanta uppdrag, uppdragsleda uppdragen i lämpliga fall, samt coacha och vägleda dina juniora kollegor såväl i egna uppdrag som genom att vara tillgänglig för stöd i mätningstekniska frågor.

Vi söker dig som har flerårig yrkeserfarenhet som mätningstekniker eller -ingenjör. Du har ett brett nätverk inom byggbranschen och har varit ansvarig för större uppdrag som involverat fler mätningsresurser än dig själv.

B-körkort är ett krav och det svenska språket skall du behärska flytande i tal och skrift då vi håller kommunikationskunskapen högt i våra uppdrag där såväl rapporter som avtal och ändringar kräver detta.

Dina arbetsuppgifter:

  • agera Uppdragsledare för stora projekt samt ansvara för resultat och ekonomi

  • agera som samordnare i projekt

  • kunna, och vara bekväm med, att vara ute i, leda och utföra uppdrag och mättjänster.

  • räkna på offerter och lämna anbud

  • aktivt säkerställa merförsäljning inom de uppdrag du leder

  • kunna agera rådgivare samt agera som konsult

  • delta som specialist vid kundmöten, anbud eller produktutveckling.

Vi erbjuder dig:

Det vi erbjuder dig är en spännande arbetsplats med eget ansvar och personlig utveckling bland annat genom vår Mitta akademi. Del i ett team med härliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med och en arbetsplats där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang och respekt.

För att lyckas i rollen:

Du behöver gilla att ta ansvar, vara strukturerad och arbeta på ett organiserat sätt. Du har lätt för att planera om och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du utåtriktad, skapar kontakter och arbetar bra med andra människor. Du drivs av en vilja att förbättra både för den egna verksamheten, dig själv och för kunden. Du tycker det är riktigt roligt att vara med från ax till limpa i våra större uppdrag mot våra nyckelkunder och drivs av både tekniken, projektet och affären samt att skapa värde för våra kunder i allt du gör.

Som person är du en naturlig relationsskapare med stort driv, arbetar självgående och tar för dig i arbetsrelaterade göromål. Du är välkänd hos dina kunder och har ett brett nätverk som du underhåller och bygger vidare på. Du trivs i en roll där du får dela med dig av dina erfarenheter och samarbetar med kollegor i uppdrag.

Om oss

På Mitta AB brinner vi för att lösa uppgifter och vi är måna om våra anställdas utveckling, både på ett personligt och kompetensmässigt plan. Med stora resurser och hängivenhet är vi företaget som kan lova både våra anställda och kunder en relation som bygger på professionalitet, trygghet och kompetens. Mitta AB är ett kraftigt expanderande företag med en trygg och spännande framtid framför sig. Vi tillhandahåller kvalitativa tjänster inom samhällsbyggnad på ett hållbart sätt, genom ett brett utbud inom geoteknik, laboratorium, mätning, vatten och miljö. Vi sysselsätter över 400 specialister på över 30 orter runt om i Sverige och Finland och fortsätter stadigt att växa.

Placering:

Umeå. Resor kommer förekomma beroende på vart projekten är belägna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2022-08-31. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Simon Hjelm, avdelningschef, på tel. 070 683 0101 alternativt Henrik Malmberg, affärsområdeschef, på tel. 073 624 68 43 eller Annika Engberg, HR-chef, på tel. 072 522 93 30.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Senior Mätningsingenjör / Uppdragsledare till Umeå

Mitta AB