teknikjobb.se

Senior Mätkonsult - Göteborg

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Senior Mätkonsult - Göteborg

Är du en erfaren mätningsingenjör som är på jakt efter ett stimulerande jobb? Clinton är ett väletablerat mätkonsultföretag som grundades 1989, och som nu befinner sig i en expansiv fas!

Nya stora uppdrag strömmar in och vi behöver stärka upp vårt team med en senior kollega. Som anställd hos Clinton erbjuds du givande uppgifter, och möjligheter till utbildning och utveckling. Dessutom blir du en del av ett team med hög kompetens och stark laganda!

Om tjänsten:

Som Senior Mätkonsult kommer du att arbeta i varierande projekt. Uppdraget kan innefatta både mätning ute i projekt, såväl som att agera mätteknisk specialist och beställarstöd. I den här rollen förväntas du ha mycket kontakt med kund samt coacha och vägleda juniora kollegor. Du kommer att arbeta både från kontoret och ute i fält.
 

Vad vi söker:

Vi tror att du är en bra match för Clinton och rollen om du:

  • har genomgått en mätteknisk utbildning på universitet eller yrkeshögskola och har minst 4 års erfarenhet av produktionsmätning.

  • har gedigen erfarenhet och vana av att arbeta med AutoCAD, SBG Geo och liknande redovisningsprogram. 

  • har erfarenhet av att arbeta i Leica Cyclone, 3DReshaper och GeoMos (detta är meriterande men inget krav).

  • är organiserad och noggrann, vilket innefattar en god förmåga att planera, prioritera och strukturera arbete självständigt.

  • har ett proaktivt förhållningssätt och en fallenhet för att identifiera förbättringsmöjligheter och hitta lösningar på problem.

  • är service-minded och drivs av att göra kunden nöjd med din leverans och ditt bemötande.

  • är bra på att dela med dig av din kunskap och trivs med att vägleda juniora kollegor. 

Vad vi erbjuder:

Vi har flertalet projekt inom bygg- och anläggningssektorn i vår portfolio och kan därför erbjuda möjligheten att arbeta i spännande och lärorika uppdrag. Vi investerar generöst i kompetensutveckling för alla våra anställda, och erbjuder möjlighet att delta i externa kurser såväl som interna workshops och aktiviteter för kunskapsdelning.

Hos oss blir du del av ett gäng kollegor med mångårig erfarenhet och god gemenskap! Vi tycker att det är viktigt att ha roligt ihop och hittar på gemensamma aktiviteter och åker årligen på resa eller konferens tillsammans när ingen pandemi står i vår väg. 

Vi är anslutna till kollektivavtal och har schyssta anställningsvillkor och förmåner så som privat sjukvårdsförsäkring, 32 utbildningstimmar/år, rejält friskvårdbidrag, samt pensionsrådgivning och erbjudanden i vår förmånsportal Benify.

Om oss:

Clinton är ett mättekniskt konsultföretag  baserat i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi är idag drygt 40 anställda och jobbar inom affärsområdena; Stora projekt, Kart och Mät, Scan2BIM och Monitoring.

Clintons tjänsteutbud är brett och omfattar till exempel bygg- och anläggningsuppdrag, projekteringsmätning, stomnät, sättningskontroller, laserscanning samt fotogrammetrisk inmätning med drönare. Vi utför uppdrag åt ett brett spektrum av kunder så som stora byggföretag, arkitekter, markprojektörer, stad och kommun, samt privatpersoner. 

Ansökan och rekryteringsprocessen:

Rekryteringsprocessen i sin helhet innefattar en första kort telefonavstämning, genomförande av ett logiskt test och ett personlighetstest online, kompetensbaserad intervju och referenstagning. 

 

Dela detta jobb

Senior Mätkonsult - Göteborg

Clinton Mätkonsult AB