teknikjobb.se

Senior Maskinkonstruktör till företag inom MedTech

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Senior Maskinkonstruktör till företag inom MedTech

Har du en bakgrund som Maskinkonstruktör med några års erfarenhet av att konstruera i 3D? Har du en bred bakgrund och kanske arbetat inom konsultbranschen tidigare? Då kan detta vara en tjänst för dig! Modis söker just nu en Senior Maskinkonstruktör för rekrytering till vår kund inom MedTech i Mölndal!

Om tjänsten

Som Senior Maskinkonstruktör kommer du att arbeta med att rita förbättringar och anpassningar på mindre redan befintliga maskiner i Creo. Företaget är nu i en fas där de skall investera i nya maskiner och du kommer vara delaktig i att även köpa in dessa. Detta innebär arbetsuppgifter som att driva kravspecifikationen, vara en kontakt med leverantörer, vara med vid upphandlingar samt ta maskinerna i drift. Det är en tvådelad roll där du dels arbetar med konstruktion och dels arbetar med produktionstekniskt arbete.

Om dig

Vi söker dig som har en utbildning inom området samt mellan 5-10 års erfarenhet av konstruktionsarbete. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Creo och/eller SolidWorks, det viktigaste är att du har erfarenhet av att konstruera i 3D. Du har en bred kompetens och har mer fördel tidigare arbetat som konsult eller bredare industri. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som är du drivande, nyfiken och ambitiös. Vidare är du kreativ samt har en förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut samt argumentera för dessa och att arbeta i grupp.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Modis

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan

Denna rekrytering avser en direkt anställning hos vår kund i Mölndal. Samtliga frågor gällande rekryteringsprocessen besvaras av Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar oss på:

Alexandra Fahlström

Telefon: 031-725 45 08

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Senior Maskinkonstruktör till företag inom MedTech

Modis Sweden AB