teknikjobb.se

logga

Senior logistikutvecklare till komponentföretag i Stockholm

Ansök nu

Senior logistikutvecklare till komponentföretag i Stockholm

ValueOne söker en senior logistikutvecklare till ett marknadsledande företag inom hydraulikkomponenter i Stockholm för ett brådskande konsultuppdrag på sex månader.

Om rollen
Uppdraget innebär att du ska ge operativ stöttning (men på sikt även taktisk och strategisk) i en implementation av en befintlig koncerngemensam lagerstyrningsmodell som startats upp på företaget. Du ska genomföra möten med respektive land där modellen skall implementeras för att analysera nuvarande arbetssätt och göra en plan för implementering alternativ justering av arbetssätt till den koncerngemensamma modellen. Du kommer också att agera projektledare i ett projekt med mål att minska överlager i koncernen genom att hjälpa länderna med analys av lagerdata och göra förslag på vad som eventuellt går att sälja på andra marknader.

Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig med mycket god erfarenhet av supply chain och med teoretisk såväl som praktisk erfarenhet av lagerstyrning. Helst ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag och därmed är relativt självgående i rollen. Du bör även vara en van användare av Dynamics AX, Access och eventuella prognos och lagerstyrningssystem och ha mycket god kompetens när det gäller att analysera data. Vidare kräver uppdraget utmärkt verbal och kommunikativ förmåga samt flytande kunskaper i engelska i skrift och tal. Har du erfarenhet från att arbeta genom digitala möten ser vi det som meriterande.

Ansökan
Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Senior logistikutvecklare till komponentföretag i Stockholm

ValueOne AB