teknikjobb.se

Logo

SENIOR LANDSKAPSARKITEKT – GÖTEBORG

Företag Atkins AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

SENIOR LANDSKAPSARKITEKT – GÖTEBORG

Allt fler roliga och utmanande uppdrag trillar in och nu behöver vi stärka vårt team med en kompetent och kreativ landskapsarkitekt till vårt kontor i Göteborg.

Vem är du?

Du har ca 10 års erfarenhet av rollen som landskapsarkitekt och har bred erfarenhet av landskapsarkitektur från utredningsskeden till gestaltning.

Du har ett etablerat kontaktnät i den privata och kommunala sektorn. Du är en generalist som är intresserad av ett nära och öppet samarbete med andra discipliner.

Vårt team i Göteborg

  • är en tvärvetenskapligt sammansatt grupp med landskapsarkitekter, väg-, gatu-, mark- och VA-projektörer
  • ser arbetsglädje och bra stämning på arbetsplatsen som mycket viktiga arbetsmiljöfaktorer
  • arbetar främst lokalt (inom Göteborgsregionen) men samarbetar även med våra övriga kontor och kunder över hela landet
  • anser att samarbete inom teamet och att dela med sig av sina kunskaper är ett framgångskoncept

Vi erbjuder

Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Vi lever dagligen med att bidra till våra kunders affärer och framgång, genom att leverera kvalificerad rådgivning i samklang med en hållbar utveckling av samhället. Vi har gott tempo, hög omställningsförmåga, är initiativrika och handlingsorienterade. Vi är lojala med varandra och våra kunder. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i t.ex. Dubai, Hässleholm, London, Stockholm och Toronto.

Det här är Atkins

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

Atkins är ett världsomspännande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi ca 240 medarbetare placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.

I Sverige månar vi om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

Skicka din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryterings-specialist Kristos Tsilkos på 0766285772 eller rekryterande chef Johan Wedblad på 031-761 9505.

Dela detta jobb

Logo
SENIOR LANDSKAPSARKITEKT – GÖTEBORG

Atkins AB