teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Senior Design Teamlead till GKN Aerospace

Ort
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Senior Design Teamlead till GKN Aerospace

Om företaget
GKN Aerospace is one of the world’s largest independent first tier suppliers to the global aviation industry. With over 100 year’s aerospace experience, we harness our considerable knowledge and advanced manufacturing technologies to supply high-value, integrated assemblies in both metallic and composite materials.

GKN Aerospace Sweden AB, with 2000 employees, is located in Trollhättan Sweden. GKN Aerospace Sweden AB is a part of GKN Aerospace Engine Systems (“AES”). AES have 4,000 people working in 12 manufacturing sites in Sweden, Norway, USA and Mexico.

Dina arbetsuppgifter
Vår avdelning Rotors & Nozzles har som huvudansvar att designa och utveckla turbiner och nozzlar (munstycken) till rymdraketmotorer för det europeiska rymdprogrammet. Vi supporterar även vissa andra produkter inom företaget, främst till civila flygmotorer. Vi jobbar med uppdrag i alla projektfaser; tidig teknologiutveckling, demonstrator- och produktutveckling samt support och avvikelsehandläggning för produkter i serieproduktion.

Det är viktigt för oss att underhålla och ständigt utveckla vår förmåga och kunskap för att förbättra befintliga produkter men även utveckla nya produkter. Den teknologiutveckling vi gör på våra rymdprodukter ligger i teknisk framkant och skapar synergieffekter för andra produkter inom företaget.

Som Senior Design Teamlead skapar du tekniska planer och tar ansvar för att designteamet levererar enligt dessa. Du kommer leda ett team med personer från flertalet områden (hållfasthet, aerodynamik, definition, materialteknik mm.) där varje teammedlem bidrar med sin specifika kompetens och där du själv förväntas ta ett tekniskt ansvar för produkten. Kommunikation med andra funktioner internt inom företaget och externt med kunder och leverantörer ingår som en viktig del i arbetet, där dokumentation och presentation av teknisk data är en del. Vi söker en person som har ett intresse för både teknik och ledning. Vi har många projekt som pågår och sannolikt fler projekt på väg in där du har möjlighet att växa in i rollen och på sikt även växa in i rollen med att hantera avvikelser på våra produkter.

I rollen som Senior Design Teamlead ingår bland annat följande ansvar och förväntningar:
* Planering, drivning och ledning av designarbetet för att leverera rätt kvalitet i rätt tid
* Definiera resursbehov för projektets designaktiviteter
* Hantera och översätta kundkrav till GKNs interna krav
* Planera, driva och dokumentera verifiering och certifiering av produkten
* Planera och genomföra tekniska granskningar internt och externt mot kund
* På sikt hantera avvikelser och reparationsförslag från vår produktion

Vidare vill vi att du aktivt bidrar till avdelningens mål, strategi och ständiga förbättringsarbete.

Din profil
Vi söker dig som är bekväm med att leda designteam och ta ett stort individuellt ansvar. Du ska ha ett stort tekniskt intresse och förmåga att förstå komplicerade tekniska problem. Du skall känna dig trygg i att kommunicera med andra funktioner såväl inom företaget som externt med kunder och leverantörer. Utöver detta ser vi att du bidrar till att skapa en positiv stämning och agerar som en förebild inom teamet. Du gillar att ta ägarskap och vill bidra med struktur i en innovativ och kreativ miljö där teknisk problemlösning är en grundpelare för vår verksamhet. Vi värdesätter frihet under ansvar, litar på att människor stöttar varandra och ger sitt bästa.

Krav för tjänsten är:

* En ingenjörsutbildning som MSc eller BSc eller att man har fått med sig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet
* Minst 5-10 års arbetslivserfarenhet
* Tidigare erfarenhet av att leda team
* Vana av att hantera och dokumentera teknisk data
* Mycket goda kunskaper i tal och skrift på både engelska och svenska

Meriterande för tjänsten är:
* En bakgrund inom hållfasthet eller aerodynamik
* Erfarenhet kring turbiner/turbinmaskiner, roterande detaljer alternativt rymdmunstycken

Om oss
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-12-30. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Dela detta jobb

logga
Senior Design Teamlead till GKN Aerospace

Premier Service AB