teknikjobb.se

SENIOR CNC - TEKNIKER / OPERATÖR

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

SENIOR CNC - TEKNIKER / OPERATÖR

Är du intresserad av att arbeta med avancerad 5-axlig bearbetning, ständigt nya produkter och CAM-beredning i framkant med fokus på ständiga förbättringar ? Då är detta din nya utmaning.

Vi på Tranemo Metal AB är experter på att hitta bra lösningar! Faktum är att vi aldrig sagt " det gick inte " till en kund. När vi tar på oss ett uppdrag vet vi att vi kan lösa uppgiften. På önskad tid, till rätt kostnad. 

Allra helst agerar vi som brygga mellan konstruktions- och produktionsavdelningarna hos våra kunder, där vi gärna samarbetar för att hitta rätt  funktion till bästa kostnad. Vi är en lego tillverkare av high end- produkter, främst för korta serier, där kvalité och leveranssäkerhet är av största vikt. Vi håller en kvalitets- och leveranssäkerhet på över 98%.

För att ge våra kunder ett riktigt bra erbjudande räcker det inte med den senaste maskinparken och de bästa processerna. Det gäller även att människorna bakom maskinerna har hög kompetens och erfarenhet. Vi satsar därför på att kontinuerligt uppgradera våra maskiner och utbilda medarbetarna för att säkerställa att vi även fortsättningsvis uppfyller våra kunders önskemål och krav.

Vi arbetar med maskiner från Mazak, och gör den mesta beredningen i Master-Cam, så är du bekant med dessa är det en stor fördel.

Som Tekniker/Operatör hos oss, ansvarar du för hela kedjan. Från projektering och beredning via kapning och programmering till produktion och kontroll.

Din profil

Vi söker dig som trivs i ett strukturerat arbete där du behöver vara självständig samtidigt som du gärna arbetar i team. Du bör ha många års praktisk erfarenhet av arbete i CNC-styrda maskiner med höga kvalitetskraven och snäva toleranser. Hög kunskap i programmering är nödvändigt. Vi ser gärna att du har god datorvana samt kompetens inom ritningsläsning och olika mättekniker. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.

Som person vill vi att du är initiativtagande ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam, stresstålig och har en god samarbetsförmåga. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet. Det är meriterande om du har truckkort samt B-körkort.

Anställningsvillkor

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Ja

Arbetstid: Dagtid

Arbetsgrad: Heltid

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta i ett härligt Team, tveka inte att skicka in din ansökan redan i dag!

Ansökan

I denna rekryteringen samarbetar vi med Junic AB. Intervjuer och urval kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 15 maj.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Niklas Andersson på 0371-830 52.  

Välkommen med din ansökan!         

 

Dela detta jobb

SENIOR CNC - TEKNIKER / OPERATÖR

Junic