teknikjobb.se

Semestervikarierande Terminalarbetare till LKAB Malmtrafik

Företag LKAB
Ort
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Semestervikarierande Terminalarbetare till LKAB Malmtrafik

Om företaget / verksamheten

LKAB Malmtrafik AB transporterar med egna lok och vagnar LKABs järnmalmsprodukter till hamnarna i Luleå och Narvik. I Malmtrafiks uppgifter ingår även underhåll och reparationer av lok, vagnar och spår samt tillsyn, klargöring och tågbildning på terminalerna i Kiruna, Malmberget och Svappavaara.

Om tjänsten

Till sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade medarbetare som kan ersätta vår ordinarie personal som Terminalarbetare på våra bangårdar i Kiruna, Malmberget och Svappavaara när de går på en välbehövlig semester.

Som terminalarbetare arbetar du tillsammans med dina kollegor i ett arbetslag med lastning, lossning samt växling av våra malmvagnar liksom ankomstsyning och bromsprovning av ankommande och avgående tåg. I arbetsuppgifterna ingår även övergripande operatörsunderhåll på våra anläggningar.

För att bli terminalarbetare behöver du klara en urvalsprövning samt uppfylla vissa hälsokrav såsom fullgod syn, normalt färgseende och god hörsel.

Förlängning kan komma att bli aktuell efter sommaren med eventuell möjlighet till lokförarutbildning.

Dina kvalifikationer

För att passa i rollen som Terminalarbetare ska du ha ett högt säkerhetstänk och uppskatta ett rörligt arbete utomhus i alla väder, årstider och temperaturer. Arbetet kräver att du klarar av att arbeta självständigt, ta egna initiativ samt har en god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som har fyllt 18 år och har slutfört en gymnasial utbildning med godkända slutbetyg. Körkort B är ett krav. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från en verksamhet som liknar vår.

Då flera av våra verksamheter kräver en längre upplärningstid/utbildning så behöver du som söker ha möjlighet att börja redan i slutet på april.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev så snart som möjligt då rekryteringen sker löpande. Det innebär att du kan bli kontaktad innan annonseringstiden löpt ut.


För frågor eller ytterligare information kontakta semestervikarier@lkab.com

Dela detta jobb

Semestervikarierande Terminalarbetare till LKAB Malmtrafik

LKAB