teknikjobb.se

Semestervikarierande Reparatörer till LKAB Malmtrafik

Företag LKAB
Ort
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Semestervikarierande Reparatörer till LKAB Malmtrafik

Om företaget / verksamheten

LKAB Malmtrafik AB transporterar med egna lok och vagnar LKABs järnmalmsprodukter till hamnarna i Luleå och Narvik. I Malmtrafiks uppgifter ingår även underhåll och reparationer av lok, vagnar och spår samt tillsyn, klargöring och tågbildning på terminalerna i Kiruna, Malmberget och Svappavaara.

Om tjänsten

Till sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade medarbetare som kan ersätta vår ordinarie personal som reparatörer på våra anläggningar i Kiruna och Malmberget när de går på en välbehövlig semester.

Vi söker reparatörer till LKAB Malmtrafiks vagnverkstad, fasta anläggningar samt spåranläggningar i Malmberget och Kiruna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av förebyggande och avhjälpande underhåll samt förbättrings- och reparationsarbeten. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken arbetsplats du hamnar på.

För att bli reparatör på någon av våra anläggningar behöver du uppfylla vissa hälsokrav såsom fullgod syn, normal färgseende och god hörsel.

Dina kvalifikationer

För att passa i rollen som reparatör ska du ha ett högt säkerhetstänk, trivas med att ta ansvar, ha god samarbetsförmåga och lockas av ett utmanande och varierat arbete.

Du ska ha fyllt 18 år och du har, eller har snart avslutat din gymnasieutbildning – med fordons-, industriteknisk eller VVS inriktning. Alternativt att du har studerat dessa ämnen på någon form av vuxenutbildning eller har vana och erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Vi söker även dig som har ett genuint intresse som vill få chansen att använda sina kunskaper i praktiken. För alla våra tjänster krävs, som lägst, körkort med B-behörighet.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev så snart som möjligt då rekryteringen sker löpande. Det innebär att du kan bli kontaktad innan annonseringstiden löpt ut.

För frågor eller ytterligare information kontakta semestervikarier@lkab.com

Dela detta jobb

Semestervikarierande Reparatörer till LKAB Malmtrafik

LKAB