teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Nu söker vi semestervikarier som vill arbeta som flödesoperatör i gruvans styrcentral.

Som flödesoperatör arbetar Du med övervakning, styrning och korrigering av flödesprocessen från gruva till verk. I arbetsuppgifterna ingår även fältarbete och mindre reparationer.

Som semestervikarie på styrcentralen får du en gedigen utbildning och introduktion för att du på bästa möjliga sätt ska få lära dig arbetsuppgifterna och arbetsplatsen.

Tillsättning kommer ske löpande med tidigast start från slutet av mars fram till sommaren.

Om du är nyfiken och vill veta mer om LKAB:s gruvbrytning kan du läsa om det här: https://www.lkab.com/sv/om-lkab/fran-gruva-till-hamn/bryta/vara-underjordsgruvor/ .

Arbetstiden är förlagd till K5-skiftgång. Dagtid under utbildningstid kan förekomma.

Dina kvalifikationer

Vi söker Dig som har en utbildning på gymnasienivå, helst tekniskt eller eltekniskt inriktning eller motsvarande.

Vi ser gärna att du är utåtriktad och positiv och har lätt för att arbeta såväl självständigt som i grupp då du ingår i ett team och ibland skall fungera som ”spindeln i nätet” för hela produktionen.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot nya tankar, idéer och synsätt. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning på våra arbetsplatser.

Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Allmänna frågor kring semestervikariat hantering får du via mbgt.semestervikarier@lkab.com .

 

Befattning
Operatör

Stationering
LKAB, Malmberget

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Sista ansökningsdatum
2020-02-01

Semestervikarierande Flödesoperatörer till gruvans styrcentral sökes

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-02-01

Ansök nu

Dela detta jobb