teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag
Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna. Vi ser gärna att medarbetare har olika bakgrunder, erfarenheter, kön och etniciteter, vilket bidrar till långsiktig hållbarhet och utveckling.

Om tjänsten

Inför sommaren 2020 har vi behov av ett antal vikarierande busschaufförer i Kiruna.
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp vars huvudsakliga arbetsuppgifter är persontransporter. Arbetet innebär dagliga kontakter med ett stort antal människor, vilket förutsätter att du har en god samarbetsförmåga samt att du är serviceinriktad. Övriga arbetsuppgifter inkluderar städning och tvättning av fordon och garage. Även gods- och posttransport ingår i arbetsuppgifterna.

Dina kvalifikationer

YKB, körkort D och BE är meriterande, likväl som tidigare erfarenhet av arbete som busschaufför. Det finns möjlighet att genom utbildning erhålla D-körkort. Allmän företags-, gruv-, anläggnings- och lokalkännedom är också meriterande.
Du har en fullgjord gymnasieutbildning, och körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra förmåner för vår personal.

Övrig information

För ytterligare information kontakta rekrytering@lkab.com

Semestervikarierande busschaufförer sökes till Kiruna

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Dela detta jobb