teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Inför sommaren 2020 har vi behov av ett antal vikarier till LKAB:s Malmhamn i Luleå.

Verksamheten omfattas av en bentonitanläggning och en hamnanläggning. I Bentonitanläggningen arbetar man med malning och torkning av bentonit, lastning av tågvagnar samt underhåll av verksamhetens anläggning. Verksamheten i Malmhamnen består huvudsakligen av lossning av tåg och lastning av pråmar och båtar med LKAB:s produkter, samt underhåll av verksamhetens anläggningar. I arbetsuppgifterna i Bentonitanläggningen ingår att lagra, torka, mala, lasta och provta bentonit samt mekaniskt och elektriskt underhåll. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.
I arbetsuppgifterna som Hamnarbetare ingår att arbeta som skeppslastaroperatör, kontrollrumsoperatör eller provtagare samt med mekaniskt och elektriskt underhåll.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en hög problemlösnings- och initiativförmåga.
Du ska ha fyllt 18 år och du har en avslutad eller en pågående en gymnasieutbildning, gärna inom mekanik, elektriker eller motsvarande.
Arbetet innebär skiftarbete med förmiddag, eftermiddag och natt.

B-körkort är ett krav.

Övrig information

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2020-02-29. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Semestervikarier till Luleå Malmhamn

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb