teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Malmtrafik AB transporterar med egna lok och vagnar LKABs järnmalmsprodukter till hamnarna i Luleå och Narvik. I Malmtrafiks uppgifter ingår även underhåll och reparationer av lok, vagnar och spår samt tillsyn, klargöring och tågbildning på terminalerna i Kiruna, Malmberget och Svappavaara. Till sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade medarbetare som kan ersätta vår ordinarie personal när de går på en välbehövlig semester.

Om tjänsten

Som semestervikarie ersätter du de ordinarie befattningshavarna inom följande områden:

- Terminalarbetare till våra bangårdar i Malmberget, Kiruna och Svappavaara. Som terminalarbetare arbetar du tillsammans med dina kollegor i ett arbetslag med lastning, lossning och växling av våra malmvagnar liksom ankomstsyning och bromsprovning av ankommande och avgående tåg. För att bli terminalarbetare behöver du klara en urvalsprövning samt uppfylla vissa hälsokrav såsom fullgod syn, normalt färgseende och god hörsel.

- Lok- och vagnsreparatörer till Kiruna och Malmberget. Som vagnsreparatör arbetar du med underhåll och reparationer av Malmtrafiks malmvagnar och du bör därför ha vana och erfarenhet av mekaniska arbeten. Som lokreparatör arbetar du med underhåll och reparationer av Malmtrafiks lok och du bör därför ha både utbildning inom elektronik och gärna erfarenhet av mekaniskt/elektriskt arbete. För att bli lok- eller vagnsreparatör behöver du uppfylla vissa hälsokrav såsom fullgod syn, normal färgseende och god hörsel.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år och har slutfört en gymnasial utbildning med godkända slutbetyg. Körkort B är ett krav. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från en verksamhet som liknar vår.

Då flera av våra verksamheter kräver en längre upplärningstid/utbildning så behöver du som söker ha möjlighet att börja redan i maj.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna.

LKAB eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning inom företaget.

Övrig information

Sista ansökningsdag är 2020-02-02

 

Befattning
Semestervikarie

Stationering
LKAB Malmtrafik AB, Kiruna/Svappavaara/Malmberget

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Sista ansökningsdatum
2020-02-02

Semestervikarier till LKAB Malmtrafik 2020

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Dela detta jobb