teknikjobb.se

 • Befattning

  Bergarbetare

 • Stationering

  LKAB, Malmberget

 • Anställningsform

  Tidsbegränsad anställning

 • Sista ansökningsdatum

  2020-10-12

 

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vill du arbeta som lastmaskinsförare eller bergtruckförare i en unik miljö? Vill du vara en del i LKABs kärnverksamhet?
Nu söker vi engagerade vikarier som kan ersätta ordinarie personal i gruvan under våra semesterperioder. Som lastmaskinsförare lastar du berg till schakt eller på lastbil. Som bergtruckförare tar du vid och kör det lastade berget från tapp till kross.
För att lyckas och trivas i rollen krävs att du har ett engagemang och en vilja att lära dig nya saker. Du är en positiv och resultatinriktad person som trivs att jobba i team men är också trygg i att arbeta ensam. Då vi hanterar stora maskiner är säkerhetstänk och att kunna behålla lugnet väldigt viktigt.

Dina kvalifikationer

Formella krav: Gymnasieutbildning helst inom Fordon/Teknik och körkort B.
Maskinvana (hjullastare, dumper, C-Kort mm) och/eller underjordsvana är meriterande.

Utbildningen till lastmaskinsförare är 10 veckor och genomförs succesivt med början vintern 2020/2021. Utbildningen till bergtruckförare är 5 veckor och påbörjas under vintern 2020/2021.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Välkommen med ansökan innehållande Personligt brev, CV samt Gymnasiebetyg senast 11 oktober.

Har du frågor eller vill veta mer kan du kontakta oss.
Lastning: Fredrik Taivalsaari 072-7366053 eller Sanna Eriksson Lehto 070-3833900 Bergtransport: Maria Leander 070-6076084
Facklig kontaktperson: Jim Apelqvist, IF Metall 0970-765 70

Semestervikarier till Lastning & Bergtransport inför sommaren 2021

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-10-12

Ansök nu

Dela detta jobb