teknikjobb.se

Logga

Sektionschef Produktion Norsborg

Ansök nu

Sektionschef Produktion Norsborg

Vill du arbeta i en av Stockholms viktigaste samhällsfunktioner där du dagligen gör nytta för stad och natur? Har du erfarenhet av att leda driftpersonal inom processindustri? Vill du utvecklas i en organisation som genomgår en spännande förändringsresa? Då kanske det är dig vi söker?

Arbetsuppgifter och utmaningar

Norsborgs vattenverk producerar idag dricksvatten till cirka 900.000 människor i Stockholmsområdet och som sektionschef produktion har du det övergripande operativa ansvaret att säkerställa att underhållet av all processutrustning sker på sådant vis att dricksvattenproduktionen som sker dygnet runt året får minimala störningar Du kommer att ha personalansvar för 12 skiftingenjörer, med detta följer ett arbetsmiljö- och säkerhetsansvar för ditt ansvarsområde och du kommer att ingå i såväl arbetsmiljöteamet som ledningsgruppen för anläggningen. Du kommer även att arbeta och samverka med Sektionschefer både på Norsborgs- och Lovö Vattenverk.

Du kommer att ansvara för att arbetet sker på ett strukturerat och planerat sätt tillsammans med underhållsorganisationen på anläggningen. I arbetsuppgifterna ingår att planera schemaläggning/beredskap, ledigheter, hålla lönesamtal och medarbetarsamtal med din personal samt ha budgetansvar gentemot Platschefen. Vidare kommer du att vara den som ser till att arbetet bedrivs i enlighet med de lagar och regler som omgärdar vår verksamhet och ta fram arbetssätt och rutiner för att upprätthålla detta samt implementera och följa upp arbetet. I sektionschefens roll ingår även att upprätta, genomföra och följa upp operativa mål samt säkerställa kvaliteten i enhetens arbete.

Förutom dessa spännande och utmanande arbetsuppgifter, glada och engagerade kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som gym på området, kompetensutveckling och bra arbetstidsvillkor. Tjänstens placering är på Norsborgs vattenverk.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du har intresse och fallenhet för operativt arbete, både som ledare och som teammedlem. Du trivs med ansvar och kan fatta snabba och balanserade beslut både på kort och på lång sikt. Du behöver vara kommunikativ och kunna förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Samarbete med andra inom bolaget och med externa entreprenörer förekommer dagligen och du behöver vara flexibel för att prioritera rätt åtgärder. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar.

Din bakgrund

Vi vill att du är civil- eller högskoleingenjör alternativt har motsvarande kompetens genom relevant erfarenhet, med inriktning mot Kemi- eller processteknik. Du ska ha minst 5 års relevant yrkeserfarenhet inom processindustri, inom livsmedelsproduktion är mycket meriterande. Du behöver ha dokumenterad ledarskapserfarenhet med goda resultat. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har goda datorkunskaper. Körkort B är ett krav.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du tf enhetschef Ebru Poulsen, på telefon 08-522 121 09. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår kundtjänst 08-522 120 00.

Din ansökan

Söker tjänsten som sektionschef senast den 15 oktober 2021.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Dela detta jobb

Logga
Sektionschef Produktion Norsborg

Stockholm vatten och avfall