teknikjobb.se

Logga

Sektionschef Berg och Anläggning

Ort
Kategorier
Utgår

2019-01-15

Ansök nu

Sektionschef Berg och Anläggning

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och bygger ett av världens modernaste avloppsreningsverk med miljö och hållbarhet i fokus i Henriksdal. Vi söker nu dig som vill vara en del av denna resa och bidra till att göra detta möjligt. Gruppen består idag av 9 personer som förvaltar några fastigheter och bergutrymmen på ca 500 000 kvm.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som sektionschef kommer du att ha budgetansvar för anläggning, berg och fastighets underhållet samt ha personal- och arbetsmiljöansvar vilket bland annat innebär att leda och fördela arbetsuppgifter, hålla medarbetarsamtal och lönesamtal, säkerställa kompetensutveckling, rekrytera samt ansvara för inhyrda entreprenörer. Förutom dessa spännande arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som gym i huset, kompetensutveckling och bra flextidsvillkor. Verksamheten är förlagd till Henriksdal.

Personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, initiativtagande och kommunikativ med medarbetare, chefer och andra enheter. Samarbete med andra inom bolaget och med externa entreprenörer sker dagligen. Vidare behöver du vara problemlösande och inte rädd för att ställa frågor. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och vill bidra i vårt gränsöverskridande arbete inom bolaget.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har ingenjörsutbildning med kurser inom fastighet, underhållsutveckling, arbetsorganisation och ledarskap. Du har två till fyra års ledarskapserfarenhet inom fastighet/maskin/teknik, samt ett utpräglat intresse för personalfrågor och för personalens kompetensutveckling. Som person vill vi att du är ansvarsfull, analytisk, tar initiativ och kommer med förslag på lösningar samt är resultatinriktad. Körkort B är ett krav.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Conny Ohlson, på telefon 08-522 133 05.Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

Din ansökan

Du söker tjänsten via denna länk och senast den 15 januari 2019 vill vi ha din ansökan. Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Sektionschef Berg och Anläggning

Stockholm vatten och avfall