teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Searcher till Marinkraft

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-13

Ansök nu

Searcher till Marinkraft

Vill du jobba med ett energifyllt gäng som brinner för det vi gör? Vill du ha ett jobb med stor frihet där du är en viktig länk i en kedja?

Vi på Marinkraft brinner för rekrytering, bemanning och utbildning inom den marina sektorn.

Nu behöver vi utöka vårt gäng med en searcher inom rekrytering. Din främsta uppgift kommer att vara att hitta de kandidater våra kunder söker, samt göra ett första urval genom att granska CVs och andra ansökningshandlingar. Vi arbetar många gånger med rekryteringar där det är en utmaning att hitta kvalificerade kandidater och behovet av nya medarbetare inom vår bransch är stort. Rollen som searcher är ny hos oss och den kommer att utvecklas längs vägen men dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • ha en övergripande koll på vilka kunder och tjänster vi jobbar med och utifrån det söka upp intressanta kandidater både på LinkedIn och i vår egen kandidatbank
  • läsa CVs och andra ansökningshandlingar och göra ett första urval
  • sköta kommunikationen med våra leverantörer inom rekrytering
  • stötta rekryterarna med rekryteringsadministration exempelvis med att skriva annonser

Genom att du, både reaktivt och proaktivt, utvecklar och underhåller pipelines av kandidater blir du en viktig del i vår leverans till kunderna.

Om dig

För att lyckas i rollen har du en bakgrund inom det marina gärna med ett intresse inom mekanik eller teknik. Du kanske är matros och vill hitta på något annat men vill vara kvar inom den bransch du tycker om. Då vi har både svenska och utländska kunder behöver du även kunna svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och du har en stor vilja att lära dig nya saker. En förutsättning för att du ska trivas är att du är självgående och har en utpräglad känsla för service och team work.

Just nu har vi kontor i Globen men i augusti flyttar vi in i lokaler i Frihamnen vilket gör att vi gärna ser att du bor i Stockholmsområdet.

Låter detta spännande? Tveka inte, sök redan idag!
Vi gör urval och intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Dela detta jobb

Searcher till Marinkraft

Marinkraft Bemanning Sverige AB