teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Se hit! Vi söker Städande arbetsledare till KLTK.

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Se hit! Vi söker Städande arbetsledare till KLTK.

Se hit! Vi söker Städande arbetsledare till KLTK.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Brinner du för service och har erfarenhet av lokalvård och arbetsledning? Sök då tjänsten som städande arbetsledare hos KLTK! Som städande arbetsledare är du ansvarig för ett team om 12 personer och du kommer att planera, organisera, leda och fördela den dagliga verksamheten utifrån uppsatta mål.

Om tjänsten
Personerna i ditt team är schemalagda klockan 06:00 – 01:00 men du själv är schemalagd
8 timmar per dag. Detta innebär att det krävs struktur, tydlig arbetsfördelning och uppföljning för att du ska kunna säkerställa att allt fungerar tillfredställande.
Du kommer i huvudsak att utföra ditt arbete på vardagar men vid evenemang och uppföljning krävs visst helg- och kvällsarbete. Förutom arbetsledning som vi bedömer omfatta 30 % av arbetstiden, kommer du också att arbeta med lokalvård, sköta beställningar samt medverka vid planeringsmöten.

Personprofil
Vi söker dig med erfarenhet av lokalvård, gärna i ledande position.
Du är flexibel, noggrann, har god förmåga att arbeta självständigt och kan samarbeta med andra.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs.

Erfarenhet och utbildning av lokalvård är meriterande. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att passa in i rollen vill vi att du känner igen dig i detta:

• Ansvarsfull
• Noggrann
• Kommunikativ
• Samarbetsvillig

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som städande arbetsledare.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Normal arbetstid är kl. 08-16:30 men ibland flexibel arbetstid mellan kl. 06-22.
Plats: Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Kungl. Lawn Tennis Klubben (KLTK) bildades 1896 av Kung Gustaf V och är idag en av Europas ledande tennisklubbar. För 75 år sedan lät klubben bygga Kungl. Tennishallen som av många anses som en av världens finaste tennisanläggningar. Kungl. Tennishallen har genom åren fungerat som en populär evenemangsarena för ett brett utbud av arrangemang från idrott till underhållning.

KLTK är en organisation med 14 fast anställda, c: a 20 projekt- eller timanställda, 30 kommittéledamöter, 1,550 seniormedlemmar och 450 barn- och ungdomsmedlemmar.

Stockholm Open
Mest känd är nog arenan för tennistävlingen Stockholm Open som spelats här sedan 1969. Idag är KLTK en medlemsklubb på så vis att större delen av anläggningen bara är tillgänglig för medlemmar och medlemmars gäster. KLTK har i dagsläget 2 000 medlemmar varav över 450 barn och ungdomar.

Över 20 banor
I Klubbens erbjudande till medlemmarna ingår 15 inomhusbanor och 6 utomhusbanor, ett förstklassigt gym med privata tränare, kiropraktorer, massörer, sjukgymnaster, en restaurang, en tennisbutik och lektioner med professionella tennistränare. KLTK erbjuder dessutom fina omklädningsrum, förstklassigt klubbrum och ett minimuseum över Kung Gustaf V:s tennisgärningar.

Sökord: arbetsledare, arbetsledning, lokalvårdare, städledare, städning, lokalvård, kungliga tennishallen, teamleader.

Dela detta jobb

logo
Se hit! Vi söker Städande arbetsledare till KLTK.

PerformIQ