teknikjobb.se

logga

Säsongspersonal gata och park

Företag Sotenäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-14

Ansök nu

Säsongspersonal gata och park

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår skötsel av våra parker/grönytor, badplatser, toaletter och renhållning av offentliga platser och ytor.

Kvalifikationer

Du skall vara serviceinriktad, ha ansvarskänsla, framåtanda och viss tekniskt handlag. För tjänsten är det av största vikt att du innehar körkort för bil (b-behörighet).

Villkor

Annan form av schemaläggning förekommer under v 26-33, dvs även helgarbete förlagt till dagtid. Rekrytering sker löpande.

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Kontakt    

Bernt Säll, 070-2136575

Dela detta jobb

logga
Säsongspersonal gata och park

Sotenäs kommun