teknikjobb.se

loga

Säsongsanställda lokalvårdare

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2021-06-17

Ansök nu

Säsongsanställda lokalvårdare

Säsongsanställda lokalvårdare i Skövde

Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet inom lokalvård under sommaren 2021. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med fokus på lokalvård så kommer du arbeta med lokalvård i trapphus, kontorslokaler, produktion men även storstädning kan förekomma

Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorderhanteras digitalt. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder.

Vem är du?
Just nu söker vi personer med erfarenhet från lokalvårdsyrket sedan tidigare. Det är en fördel om du har utbildning inom området. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Tjänsten är på heltid och sträcker sig mellan vecka 24-32.

Körkort är ett krav för denna tjänst samt svenska i tal och skrift.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 2021-05-28. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Kontaktperson:
Vid frågor kontakta leveranschef Gunilla Nilsson, gunilla.nilsson@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Säsongsanställda lokalvårdare

Riksbyggen