teknikjobb.se

SAP Utvecklare

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-19

Ansök nu

SAP Utvecklare


Vill du bli en del av resan mot ett fossilfritt samhälle tillsammans med oss? Vattenfall är ett företag i förändring och vi har stora utmaningar framför oss! I takt med förändringarna ställs allt större krav på IT, som i många fall är en möjliggörare för att uppnå de effekter som eftersträvas. Vår roll blir allt mer viktig för att stödja verksamheterna. Vattenfall IT Nuclear är huvudleverantör av administrativa IT-tjänster och stödjer de verksamheter som har kärnkraft som sin huvudsakliga verksamhet. Leveransenheten tillhandahåller tjänster för såväl infrastruktur, applikationsförvaltning som utveckling av administrativa system.
  
Vi behöver växa och blir starkare, vill du vara med på vår resa?
  
Rollen som SAP utvecklare

I din roll som SAP utvecklare erbjuder vi ett utvecklande arbete där du ansvarar för att underhålla och vidareutveckla IT-system i vår SAP-miljö. Du arbetar både med att vidareutveckla och underhålla våra befintliga egenutvecklade applikationer och med att bygga och utveckla i ny teknik. Du ingår i ett team med flera SAP Applikationskonsulter och SAP utvecklare där ni stöttar varandra. Du har ett nära samarbete med förvaltningsledare och projektledare, men arbetar också självständigt inom ditt teknikområde. Med rätt personlighet finns stora möjligheter att utvecklas/växa med ansvar och uppgifter.
  

Dina arbetsuppgifter som SAP utvecklare  
Du kommer framförallt att arbeta med:

 

 

 • Systemutveckling (kontakt med användare, felsökning + proaktivitet, åtgärder på kort och lång sikt)
 • Systemutveckling inom t ex ABAP, Fiori, Neptune
 • Kontinuerligt underhåll av förvaltningsdokumentation
 • Projekt och uppdrag, både större och mindre

 


Dina kvalifikationer som SAP utvecklare:

 

 

 

 

 • IT-teknisk utbildning på universitet/högskola, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet inom systemutveckling/ programmering
 • Stort intresse för komplexa tekniska system och sammanhang och verksamheten som använder applikationerna
 • Flytande svenska och engelska både muntligt och skriftligt
 • Kunskap/erfarenhet av att arbeta med processer för att uppnå hög kvalitet, t.ex. ITIL samt testning är meriterande

 


Vi ser också att du har tekniska kvalifikationer/erfarenheter av några av följande områden:

 

 

 

 

 • Erfarenhet av utveckling i programspråk som ABAP, Java och JavaScript
 • Erfarenhet av Neptune eller Fiori är meriterande
 • Kunskap inom databaser och datamodellering, gärna minnesorienterade
 • Kunskap om felsökning i klient-servermiljöer

 


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är analytisk och överblickar helheten i ditt arbete, samtidigt som du kan gå in i detaljer genom att du arbetar strukturerat. Du är ansvarstagande, planerar din egen tid och är drivande i ditt arbete. Vidare så har du en god samarbetsförmåga med såväl kollegor som kunder och är bra på att förstå de behov som kunderna uttrycker. Din absoluta drivkraft är problemlösning och teknik och du trivs i en miljö som präglas av mycket förändring.
  
Placeringsort: Ringhals

Resor till Forsmark och Stockholm kommer att förekomma.
  


Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang. Vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
  

För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryterande chef Linda Ahlbom, 070-2592185 eller Alinde Huss, 0705666612. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Emma Nytell, 073-0885910, emma.nytell@vattenfall.com.  
Fackliga representanter för tjänsten är Sofi Wadström (Akademikerna), Inger Strandberg (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Lennart Bengtsson (SEKO). För att komma i kontakt med representanterna, ring Vattenfalls växel 08-739 50 00.
  
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 10 oktober 2021. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller efter sista ansökningsdatum.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

SAP Utvecklare

Vattenfall AB