teknikjobb.se

SANERINGSTEKNIKER TILL GÄVLE

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-08

Ansök nu

SANERINGSTEKNIKER TILL GÄVLE

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi saneringstekniker till vårt kontor i Gävle.

Utbildning/Erfarenhet

Du som person 
Vi söker dig som har ansvarskänsla, är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. Oavsett roll på företaget så möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. 

Vi erbjuder dig 
Hos oss möter du arbeten som ställer olika krav på dig som saneringstekniker i olika arbetsmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer här vara städ, sanering & fastighetsskötsel. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. 

Anställning: Visstidsanställning
Arbetstider: 07.00-16.00

Krav 
B-körkort 
Svenska i tal och skrift 

Meriterande 
Asbestutbildning 
Erfarenhet av sanering alternativt städ

Placering: Gävle

Kontaktperson

Håkan Olsson
Regionchef Norr
Mob  0722 - 10 17 43
hakan.olsson@relita.se

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och sista ansökningsdag!

Dela detta jobb

SANERINGSTEKNIKER TILL GÄVLE

Relita Industri & Skadeservice AB