teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Saneringstekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Saneringstekniker

Vi söker dig med hög servicekänsla som är driven, social och trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete. Vi söker främst dig med tidigare erfarenhet av sanering, eller liknande arbete, och som vill arbeta brett med värderäddande insatser.  
 

Arbetsuppgifter 
Vi erbjuder ett varierande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar främst att i samråd med ansvarig arbetsledare utföra sanering i fastigheter och av lösöre, vilket till exempel innebär byggstädning, rivning och sanering efter brand- och fuktskador samt övrigt förekommande saneringstjänster. Arbete på jourtid kan bli aktuellt. 
 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som: 
• Kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga
• Är lösningsorienterad
• Är ansvarstagande och ordningsam
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift 
• Har B-körkort
• Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande

Tidigare erfarenhet av sanering, rengöring och/eller annan närliggande verksamhet är meriterande men inte ett krav. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att hitta rätt person som blir en självklar del i vårt team. Vi tror att du som blir vår nya kollega har erfarenhet av, och trivs med, ett fysiskt arbete. Vidare har du en prestigelös inställning, positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Du behöver även vara stresstålig och kunna upprätthålla en hög servicenivå i alla lägen gentemot våra uppdragsgivare och skadedrabbade.


Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.
 

Är du intresserad? 
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan knapp. Det viktiga är inte utseendet på ditt CV och/eller personligt brev utan att vi får en bild av dina tidigare erfarenheter och vem du är.

Sista ansökningsdatum: 2022-05-31. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, vänta därför inte med din ansökan.
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid, snabb start möjlig. 
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Amina Lillbäck via e-post: amina.lillback@ocab.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.  

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Saneringstekniker

Oleter Group AB