teknikjobb.se

Saneringstekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2021-07-01

Ansök nu

Saneringstekniker

Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete där du får arbeta brett med värderäddande insatser, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett varierande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder som innefattar företag, industri och privathushåll. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund. Arbetsuppgifterna innefattar främst att i samråd med ansvarig arbetsledare utföra sanering i fastigheter efter brand- och fuktskador och att utföra sanering av lösöre, mögel- och lukt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
• Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
• Har B-körkort (krav)
• Är mångsidig och arbetsvillig

Tidigare erfarenhet av sanering och/eller från byggbranschen är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att hitta rätt person som blir en självklar del i vårt team. Vi tror att du som är vår nya kollega har erfarenhet av, och trivs med, ett fysiskt arbete. Vidare har du en prestigelös inställning, positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Du behöver vara stresstålig och kunna upprätthålla en hög servicenivå i alla lägen gentemot våra uppdragsgivare och skadedrabbade.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jesper Hanson via e-post: jesper.hanson@ocab.se.

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan formulär. Märk din ansökan med Saneringstekniker i meddelanderutan nedan.
Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Saneringstekniker

Oleter Group AB