teknikjobb.se

Saneringstekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2021-11-01

Ansök nu

Saneringstekniker

Vi söker vi dig med hög servicekänsla som är driven, social och som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete. Vi söker främst dig med tidigare erfarenhet av sanering, rengöring, rivning som vill arbeta brett med värderäddande insatser.  

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar främst att i samråd med ansvarig arbetsledare utföra sanering i fastigheter och av lösöre, vilket till exempel innebär, byggstädning, rivning och sanering efter brand- och fuktskador samt övrigt förekommande saneringstjänster. Vi erbjuder ett varierande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder som innefattar företag, industri och privathushåll. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som: 

• Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga

• Är lösningsorienterad

• Är ansvarstagande och ordningsam

• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift

• Har B-körkort

• Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande

Tidigare erfarenhet av till exempel sanering, rengöring och/eller annan närliggande verksamhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att hitta rätt person som blir en självklar del i vårt team. Vi tror att du som är vår nya kollega har erfarenhet av, och trivs med, ett fysiskt arbete. Vidare har du en prestigelös inställning, positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Du är affärsmässig och ser möjligheter i varje uppdrag. Du behöver också vara stresstålig och kunna upprätthålla en hög servicenivå i alla lägen gentemot våra uppdragsgivare och skadedrabbade. 

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Philip Johansson via telefon: 0701-44 09 10.

Är du intresserad? 
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan knapp.
Sista ansökningsdatum: 2021-09-19, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så vänta inte med din ansökan. 
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid, snabb start möjlig. 
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. 

Välkommen med din ansökan! 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.  

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Saneringstekniker

Oleter Group AB