teknikjobb.se

Sanering- och rivningstekniker till Ocab Enköping

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2021-10-30

Ansök nu

Sanering- och rivningstekniker till Ocab Enköping

Nu söker vi på Ocab i Uppsala AB ytterligare duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt växande team i Enköping. Vi söker dig med hög servicekänsla som är driven, social och som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete.

Arbetsuppgifter Som sanering- och rivningstekniker arbetar du i olika typer av uppdrag som t ex rivning efter brand- och fuktskador eller vid ombyggnation samt med sanering i fastigheter efter brand- och fuktskador och att utföra sanering av lösöre, mögel- och lukt. Vi erbjuder ett varierande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder som innefattar företag, industri och privathushåll. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund.

Kvalifikationer Vi söker dig som: • Har tidigare erfarenhet av till exempel rivning, sanering och/eller från byggbranschen • Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift • Är mångsidig och arbetsvillig • Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande • Har B-körkort (krav)

Tidigare erfarenhet från sanering, rivning eller liknande verksamhet är starkt meriterande, att du är händig och har erfarenhet av fysiskt arbete ser vi dock som en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Du är även ansvarstagande och ordningsam samt bekväm med att ta egna initiativ. Du behöver vara stresstålig och kunna upprätthålla en hög servicenivå i alla lägen gentemot våra uppdragsgivare och skadedrabbade.

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Roger Wahlund via e-post: roger.wahlund@ocab.se

Är du intresserad? Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan formulär. Sista ansökningsdatum: 2021-10-30, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Sanering- och rivningstekniker till Ocab Enköping

Oleter Group AB