teknikjobb.se

Samordnare underhålls- och driftarbete

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Samordnare underhålls- och driftarbete

Tycker du som vi att det är viktigt med säkra energileveranser? Just nu söker vi en ny kollega som Samordnare för underhålls- och driftarbeten på våra distributionsnät för fjärrvärme, gas och kyla.

Avdelning Drift och underhåll inom verksamhetsområde Distribution ansvarar för drift och underhåll av nät och installationer för fjärrvärme, gas och fjärrkyla. Vårt uppdrag är att säkerställa en mycket hög driftsäkerhet och tillgänglighet för Göteborg Energis kunder.

På enheten Drift och Underhåll Nät arbetar ca 20 erfarna och kunniga medarbetare med att se till att Göteborgarna varje dag har en trygg och pålitlig energileverans. Uppdraget handlar om förebyggande och avhjälpande underhåll, samt driftåtgärder. på koncernens nät för fjärrvärme, fjärrkyla och naturgas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som samordnare:

I rollen som samordnare ansvarar du för att leda, samordna och följa upp arbetet inom ingenjörsgruppen. Du administrerar felrapporter och arbetsorder i underhållssystemet, samt ser till att rutiner och instruktioner följs och uppdateras kontinuerligt. Som samordnare ansvarar du för ekonomi och projektuppföljning genom att du kontrollerar, följer upp och dokumenterar genomförda insatser, både tekniskt och ekonomiskt. Du håller i funktionsmöten och tar fram underlag till den övergripande planeringen, prioriteringen och budgetförslag.

I rollen framställer du kortsiktiga drift- och underhållsplaner samt tar fram underlag för intäkts- och kostnadsuppföljningar. Du tar emot, analyserar, prioriterar och planerar inkomna felrapporter och beställningar inom enheten. Du ansvarar för inköp av material och tjänster.

Du deltar i interna och externa arbetsgrupper/uppdrag och ingår i den totala enhetens beredskap. I ditt arbete ingår även att delegera arbetsuppgifter enligt arbetsmiljölagen, genomföra uppföljning av individuella KPI:er för ingenjörerna samt hålla i uppföljningssamtal. Som samordnare kommer du även att delta i framtagning och fastställande av UH-plan.

I tjänsten ingår arbete i beredskap vilket innebär att du var 5-6 vecka finns tillgänglig för insatser efter ordinarie arbetstid och på helger.

Dina kvalifikationer är:

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning med inriktning på drift/process alternativt bygg- och anläggning eller annan utbildning/erfarenhet som anses likvärdig. Du har erfarenhet av drift- och underhållsverksamhet på fjärrvärme- gas och fjärrkylanät. Samt erfarenhet av projekt eller arbetsledning. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av rollen som skiftledare. I vår resepolicy föredrar vi kollektivtrafik eller cykel. Verksamhetsbehoven medger dock inte alltid att dessa färdsätt är rimliga alternativ och därför behöver du ha körkort B samt körvana. Vi tror att du som söker är pådrivande, flexibel och lyhörd. Som person är du entusiastisk och har en god analytisk förmåga. Det är viktigt att du har god planeringsförmåga, erfarenhet från att leda en grupp samt erfarenhet från IT baserade underhållssystem. Du trivs med att arbeta under högt tempo, att lösa uppgifter självständigt men även med att arbeta i grupp och leda team.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2019-10-31

Kontaktpersoner
Roger Andersson, enhetschef
tfn: 031-626865
mob: 0707-626865

SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Sök tjänstenAlla lediga tjänster

Dela detta jobb

Samordnare underhålls- och driftarbete

Göteborg Energi