teknikjobb.se

Logga

Samordnare - driftsättning

Ort
Utgår

2021-02-04

Ansök nu

Samordnare - driftsättning

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,5 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad. Vi bygger ut vår avloppsreningskapacitet för framtida behov och kommer att vara i en expansiv period med många ombyggnationer i våra anläggningar under en längre tid.

Gillar du att vara med där det händer saker och trivs med utmaningen att driftsätta anläggningar i en komplex verksamhet så är det här jobbet för dig.

Arbetsuppgifter och utmaningar

I rollen ingår att ansvara för driftsättningen vilket innebär att du är spindeln i nätet för att säkerställa att anläggningen driftsätts på ett strukturerat och kvalitetssäkrat sätt. Du kommer även själv att praktiskt utföra driftsättningar. Din huvudsakliga placering är på Henriksdals avloppsreningsverk men driftsättningar förekommer på samtliga våra anläggningar. Arbetsförhållanden är dagtid men visst kvällsarbete kan förekomma vid driftsättningar.

Tjänsten passar dig som vill arbeta med att:

  • Bidra till kvalitetsplanen under projekteringsfasen.

  • Delta vid framtagande av tekniska delar av FFU

  • Ta fram driftsättningsprogram i enlighet med kvalitetsplanen i projekt

  • Planera och kravställa behov av interna resurser (driftsättningsgrupp)

  • Leda och samordna driftsättningsgruppen

  • Leda, samordna och delta i driftsättning av anläggningar

  • Sammanställa driftsättningsrapporter

  • Stödja projektledare med att ta fram program för avställning och driftsättning av anläggningsdelar i projekt.

  • Stöd för att ta fram program för avställning/driftsättning av anläggningsdelar för produktion och underhåll.

  • Ersätta och stötta resurser i vår beställargrupp som arbetar med att kravställa och ta emot anläggningsdelar från vårt stora utbyggnadsprojekt Stockholms Framtida Avloppsrening vid längre frånvaro eller hög arbetsbelastning.

Det finns också goda möjligheter att delta i utredningar, driva egna projekt eller på annat sätt bidra i verksamheten beroende på din kompetens och bakgrund utöver arbetsuppgifterna som Samordnare driftsättning.

Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av en ledande roll för installations- och driftsättningssamordning av komplexa investeringsprojekt och underhållsrevisioner från processindustrin. Olika typer av utrustningar och installationer ska ha ingått i uppdragen. Du har dokumenterad erfarenhet från operativt arbete på byggarbetsplats, inkluderande samarbete och problemlösning tillsammans med byggherre och entreprenörer.

Vi vill att du har ingenjörsutbildning på högskolenivå med inriktning mot maskin, styr- och automation eller likvärdigt. För att lyckas i rollen krävs goda ledaregenskaper med vana att leda, styra och fatta beslut på projekt- och/eller styrgruppsnivå. Du har goda kunskaper inom ABT/ABK. Det är meriterande med projektledarutbildning, erfarenhet av reningsverk eller miljöfarlig verksamhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Är du dessutom en god kommunikatör, stresstålig, systematisk och en bra problemlösare? Då är det dig vi söker! 

Ansökan

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan som samordnare - driftsättning senast den 4 februari 2021 via denna länk. Vi tar endast emot ansökningar skrivna på svenska. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Karin Lindh, på tfn 08-522 122 82. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår kundtjänst 08-522 120 00.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Logga
Samordnare - driftsättning

Stockholm vatten och avfall