teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en problemlösare med teknikintresse som har en genuin vilja att göra det du kan för att skapa ett värde för kunden? Då vill vi träffa dig!

Vi arbetar med löpande urval och kommer kalla intressanta profiler till intervju under hela rekryteringsperioden.

  • Vi ser gärna att du jobbat som säljare några år och vill ta nästa steg mot relationsbaserad försäljning

  • Körkort är ett krav

  • Jobbet kräver goda kunskaper i engelska (tal och skrift)

Termisk i Linköping är ett expertbolag inom värmekamerateknik. Vi säljer värmekameror och utvecklar värmekamerasystem för bl a branddetektion, industriautomation, säkerhet och diagnostik av fjärrvärmenät.

Vi levererar kundnytta i form av trygghet, kunskap, resursoptimering och ökad lönsamhet.

Just nu är vi i en expansiv fas med många nya projekt och utforskar även möjligheter utanför Sveriges gränser. Den resa vi gör just nu kommer kräva förstärkning i alla delar av bolaget, inte minst i försäljning och relationen med våra kunder.

Dina kollegor jobbar idag med allt ifrån forskning till rena mätuppdrag eller förstudier ute i industrin. Andra utvecklar applikationer och algoritmer till våra värmekamerasystem. Alla samarbetar för att med hjälp av värmekamerateknik leverera värde till våra kunder i deras verksamhet.

Dina kollegor är systemutvecklare, servicetekniker, projektledare, säljare och forskare. Alla jobbar inom ramen för sin egen expertis samtidigt som vi gör vårt bästa att hålla alla kunder nöjda.

Hos oss skulle jobbet handla mycket om kundrelationer och en hel del teknik. De värmekameror vi tillhandahåller tillverkas av Teledyne Flir som är marknadsledande på området. De system vi utvecklat har en stark koppling till forskning på området och tidigare kopplingar till FOI (Försvarets forskningsinstitut).

Vi gör bäst ifrån oss när vi kan komma in tidigt, leverera allt från förstudie till system och vara rådgivande kring vidareutveckling av kundens lösning.

Välkommen till Termisk - länken mellan sensorer och hållbar nytta.

 

logo

Säljande projektledare med teknikintresse

Ort
Utgår

2022-01-27

Ansök nu

Dela detta jobb