teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säkerhetstekniker i Halland

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Säkerhetstekniker i Halland

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Granitor Security i Halland söker en driven säkerhetstekniker!

Trivs du att arbeta med både nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passagesystem, brandlarm och CCTV?  Då kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter.  Vi är idag 10 medarbetare på avdelningen och arbetar både med entreprenader i projektform samt serviceuppdrag.

Dig vi söker

Som säkerhetstekniker har du erfarenhet från säkerhetsbranschen och tidigare vana vid dator- och nätverkslösningar. Du har ett stort intresse för teknik. I rollen är det viktigt att du är en lagspelare, och kan arbeta både individuellt och i grupp.

Drivs du av att arbeta med problemlösning och olika typer av arbetsuppgifter? Granitor anpassar dina tidigare erfarenheter med de uppdrag som ska genomföras. Vi  kompletterar gärna med kompetensutveckling efter det personliga behovet. Du har en förmåga att samarbeta och skapa relationer med både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas.

Krav

Du som söker har el eller teknisk utbildning samt B-körkort då resor inom regionen kan förekomma. God svenska eller engelska i tal och skrift. Registerutdrag från misstanke- och belastningsregistret kommer efterfrågas vid en eventuell anställning. Självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning samt från brandlarm-, passer-, cctv- och inbrottslarm är ett krav.

Din anställning hos Granitor Electro

Förutom att du får grymma kollegor hos oss, kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag

* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär

* Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med för att lösa våra uppdrag

* En spännande miljö i stabilt och expansivt familjeföretag

* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring

* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal

* På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!

Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Martin Olausson tel: 010-4707805 alt.  martin.olausson@granitor.se

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Dela detta jobb

logo
Säkerhetstekniker i Halland

Granitor Electro AB