teknikjobb.se

Arbetsuppgifter  

Kastet sågverk söker två sågverksarbetare med placering i första hand som operatör på justerverket men arbetsuppgifter kan variera över hela enheten. Arbetet vid justerverket utförs i dagsläget i ett team med arbetsrotation i 2-skift mån-fre 06.00-24.00.

Önskvärda kvalifikationer 

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller skoglig bakgrund. Som person är du driven, har god social kompetens, är initiativrik, flexibel och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet från produktions- eller processindustri, truckkort, underhållskompetens med inriktning mot mek eller automation är meriterande.

Vi ser gärna att du har ledarskapsprofil och ambition att växa med företaget. Tidigare erfarenhet av Lean, Rema, FinScan samt träkunskap är meriterande. Det viktigaste av allt är att du är rätt person och har viljan att hjälpa oss att vidareutveckla Kastet sågverk.

Inom Setra ser vi mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina personliga egenskaper berikar både vårt företag och våra kunder. Vi engagerar oss för att vara en positiv kraft i arbetsteamet, utmanar varandra till att varje dag bli lite bättre och att ha kul på jobbet. Medarbetarnas motivation och engagemang är avgörande för vår möjlighet att nå långsiktig lönsamhet. Setra driver därför ett målinriktat arbete med att bygga en gemensam företagskultur med tydligt lönsamhets- och kundfokus. Centrala värdeord är engagemang, nytänkande och ansvar.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Lön enligt avtal. 

Om du har några frågor angående tjänsten kontakta Produktionschef Jonas Wilhelmsson, tfn 073-079 80 31. Facklig kontaktperson är Tomas Larsson, tfn:026-54 80 33.

Välkommen in med din ansökan senast den 7 januari 2019. Tjänsten kan dock komma att tillsättas före sista ansökningsdag då urval och intervjuer sker löpande.

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och en ledande aktör i Europa. Vi förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatvänliga produkter för byggande och boende på en global marknad. Koncernen har ca 800 anställda och omsätter 4,2 miljarder kronor. Omkring 60 procent av omsättningen utgörs av export till Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Asien. Läs gärna mer på www.setragroup.com 

Sågverksoperatörer till Setra Kastet

Ansök nu

Dela detta jobb